Junior tekniker/butiksmedarbetare

Junior tekniker/butiksmedarbetare

Är du i början av din karriär och söker efter ett arbete inom både teknik och butik? Har du dessutom ett stort intresse för teknik och brinner för att överträffa kundens förväntningar? Då kan detta vara möjligheten för dig!

Rollen

Vi söker åt en kunds räkning en junior tekniker/butiksmedarbetare till deras shop-in-shop i Jönköping! Denna tjänst innebär framförallt bemötande och service mot kunder i butik och lättare uppgifter inom teknik så som:
  • göra bedömningar i enskilda skadefall
  • sköta kontakten med försäkringsbolag
  • göra kostnadsbedömningar- och förslag
  • beställa reservdelar
  • administrativa uppgifter som efterföljer föregående arbetsuppgifter
  • packning och leveranser
Det finns goda möjligheter för rätt person att utvecklas inom företaget och det dagliga arbetet är varierat och innebär mycket personlig kundkontakt. Du får dessutom möjlighet att arbeta inom en organisation som genomsyras av teknik och deras spännande produkter!

Arbetstiderna är i dagsläget 9-18, måndag till fredag, men kvällar och helger kan eventuellt bli aktuellt vid högsäsong. Din introduktion kommer att ske i slutet av augusti/början av september på företagets huvudkontor i Malmö och kommer att pågå i 1-2 veckor innan start sker i Jönköping.

Din profil

För att passa i rollen som tekniker/ butiksmedarbetare ser vi att du har följande kvalifikationer;
  • god it-vana
  • flytande i tal och skrift i såväl svenska och engelska
  • tidigare erfarenheter från en liknande tjänst, gärna inom service
Rollen kräver inga förkunskaper men då den kan komma att innefatta både arbete inom teknik och kundbemötande är det av stor vikt att du har ett genuint intresse för teknik samt som person är noggrann då kvaliteten står i fokus. Du brinner även för kundkontakt, att överträffa kundens förväntningar och är mycket ansvarstagande som person. Vi ser även att du är social med sinne för humor som trivs i en arbetsmiljö med högt i tak och samtidigt arbeta i ett högt tempo utan att noggrannheten och kvaliteten påverkas.

Intresserad?

Låter detta som ett kliv i karriären för dig? Då vi har ett löpande urval kan tjänsten komma att tillsättas innan slutdatum. Sök redan idag! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterare Cindy Hultman på telefonnummer 040- 611 07 70.
Mer info
Kontaktperson Cindy Hultman
Telefon 040-6110770
Område Jönköping stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 26 juli 2020 (12 dagar kvar)