Senior Account Manager

Senior Account Manager

På Cygate får du chansen att vara ditt bästa jag och hela tiden utvecklas. Du får jobba med kollegor som är bland de bästa i Sverige på sina respektive områden. Med hjärtan som bankar lika hårt för människor som för teknik hjälper vi våra kunder med säker IT-infrastruktur och smarta digitaliseringsresor. Men det handlar inte bara om vad vi gör, utan minst lika mycket om hur vi gör det: Med ett leende och alltid med kundens bästa för ögonen. Vi vill göra det enkelt och roligt att vara människa i teknikens värld. Vi kallar det för "Leading With Competence".

Mitt namn är Sara Olsson och jag jobbar som Sales Manager med ansvar för våra säljteam på Cygate i region Mellan. I vår region har vi kontor i Växjö, Jönköping och Norrköping och där finns närmare 100 kollegor som väntar på att just du ska följa med oss på vår framtida resa.

Din nästa möjlighet
Som Senior Account Manager är ditt fokus är att skapa tillväxt hos både befintliga och nya kunder. Det här är ett jobb för dig som tycker att det är spännande att utveckla kunder och göra affärer. Ditt fokus kommer att vara försäljning inom nät, säkerhet och hybrid-IT. Säljrollen på Cygate är bred och det finns stora möjligheter till utveckling då vi arbetar med många olika kunder inom olika segment med olika miljöer. Cygate befinner sig dessutom i en spännande tillväxt- och förändringsfas; med att guida fler av våra kunder till molnet via vår strategi: Journey to the Cloud "JTTC".

Du blir engagerad av:
 • Att vara Cygates ansikte utåt och agera kundernas partner i viktiga affärsdialoger
 • Att leverera mervärde och göra affärer
 • Att sätta dig in i var marknaden är på väg och dela med dig av det
 • Att bygga relationer och skapa förtroende bland både nya och etablerade kunder
Exempel på det du kommer att göra:
 • Ha löpande avstämningar med kunder för att fånga upp affärsmöjligheter
 • Sätta dig in i kunders verksamhet, syfte, behov, mål och strategi för att ta fram lösningar
 • Koordinera kund- och leveransteam så att de levererar enligt kundens behov
 • Utmana kunderna på "whiteboarden", i workshops och taktiska möten
 • Bygga business case som underlag för att motivera till rätt investering hos dina kunder
 • Omvärldsbevakning för att hitta aktuella/framtida offentliga upphandlingar där du tar ägandeskap
Vem är du?
Som person är du en skicklig kommunikatör och är trygg i dialogen med olika typer av människor. Du är affärsmässig, noggrann och förstår processerna inom offentlig upphandling. Du uppfattas som självständig, utåtriktad och har en förmåga att få med dig både kunden och den interna organisationen.

Din personlighet:
 • Du tycker om att bygga relationer och skapa förtroende
 • Du är öppen. Trovärdig och ser det bästa i människor runt dig
 • Du ser samarbete och humor som positivt för resultatet
Home of Experts
Sedan 1978 är vi nördigast i IT-branschen och med nätverk och säkerhet i vårt DNA kan vi uppmuntra våra kunder att utforska möjligheterna med digitalisering och molntjänster på ett tryggt sätt. Sedan 2006 är vi också en del av Telia Company och det ger oss en stabil grund att stå på. Vi tar med oss kompetens och glädje till alla möten, för vi vet att idéerna som bidrar till de mest hållbara lösningarna hittar oss när vi känner oss trygga och har roligt tillsammans. Vi är generösa och inkluderande i relation till varandra och vi ser mångfald som en möjlighet.

Intresserad?
Sök tjänsten! Vi lovar att du kommer att börja en spännande resa hos oss samtidigt som du har mycket roligt på vägen.

Om du har några frågor gällande den här specifika tjänsten så får du gärna kontakta Sara Olsson på sara.olsson@cygate.se

Rekryteringen sker löpande, så tveka inte att ansöka redan nu. Sista ansökningsdag är 2022-06-04.

Passade den här rollen inte riktigt dig, men du är nyfiken på Cygate? Skicka in en spontanansökan via vår karriärsida och vi hör av oss om framtida möjligheter: https://pages.beamery.eu/telia/page/valkommen_till_cygate

Välkommen till Cygate - Home of Experts
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 4 juni 2022 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Cygate is the leading systems integrator for data and telecommunications in the Nordics. With leading-edge knowledge in networking, IT security, telecom, mobility and operations, Cygate creates solutions for IT-infrastructure that increase efficiency and reduce risk levels for companies and organizations. In collaboration with the largest telecom operator in the Nordics as well as with the world's leading IT-suppliers, Cygate offers secure communication solutions based on cutting-edge technology. Cygate is owned by Telia Company and has 650 employees in 21 local offices in Sweden. Diversity enriches our business and our culture. It creates dynamics in our customer meetings, our ways of working and innovation in our teams. We believe diversity makes work more fun. You are most welcome to join us!