Network Engineering

Network Engineering

Just nu letar vi efter en Nätverksingenjör till vårt team Solution Implementation!

Jag heter Mikael Hullberg och är ledare för teamet där vi arbetar med att implementera datakomlösningar (WAN/ LAN/ WIFI) till våra företagskunder.

Vill du vara med och ständigt utveckla dig själv, Telias leveranser av datakomtjänster samt våra kunder? Då är det här rätt möjlighet för dig, vi är ett härligt gäng som söker efter en ny kollega!

Är det här din nästa möjlighet?

IT- och Telekombranschen förändras snabbare än någonsin och vi har bestämt oss för att ta täten i denna utveckling. Vi är inne i en Transformation av både teknik och arbetssätt där vi söker personer som vågar ta för sig och driva förbättringar, samtidigt som man är mån om både kunder och kollegor.

Du kommer i din roll som Nätverksingenjör hantera teknikersamtal för att slutföra kundernas tekniska lösningar, du kommer vara med och bygga och förbereda de tekniska delarna i Telias del av Metronätet. Du kommer konfigurera Routrar/ Switchar/ och övrig förekommande nätverksutrustning baserat på Cisco/ HP/ Alcatel/ och du kommer även jobba en hel del med Cloud lösningar.

Teamet du kommer att ingå i består av 14 medarbetare som arbetar i Jönköping. Denna grupp ingår i Datakomflödets leveranskedjas slutskede. Gruppen har en mycket uppskattad kompetens och bjuds ofta in till att medverka i olika projekt. Att alla håller en hög kompetens beror på att vi alltid delar med oss av erfarenheter och lösningar och hjälper varandra i gruppen.

Eftersom teamet är stationerat i Jönköping förväntas du kunna ta dig till Jönköpingskontoret ett par gånger i veckan. Vår strategi är att vi är på kontoret i första hand, men det ges även möjlighet att jobba på distans några dagar i veckan beroende på personliga preferenser och förutsättningar.

Är det här du?

Du är en person som har ett analytiskt perspektiv och förmåga att se helheten i dialog med våra kunder, kollegor och Entreprenörer. Du gillar att utveckla saker till det bättre och har ständigt kunden i fokus. Du är en lagspelare som vill vara med och bidra till teamets mål och prestationer.

Dina personliga egenskaper:
  • Analytisk/ Lösningsorienterad
  • Prestigelös
  • Kommunikativ
Dina erfarenheter:
  • Du har högskoleutbildning inom Nätverk (Data) eller likvärdig arbetslivserfarenhet i 5 år
  • Du uttrycker dig obehindrat i tal och skrift på svenska och engelska
  • Kunskaper om Telias produkter och tjänster är meriterande
Mer än bara ett jobb!

Oavsett vilket jobb du söker hos oss, ger vi dig verktygen och stödet du behöver för att styra din personliga utveckling. Vi vill hjälpa dig att utvecklas både på ett personligt plan och i din yrkesroll. Hos oss blir du en del av ett kreativt, motiverande och välkomnade företag där alla kan vara sig själva, med likvärdiga möjligheter att utvecklas. Vi respekterar människor och värdesätter mångfald. Förutom en attraktiv och inkluderande arbetsmiljö erbjuder vi flexibilitet och ett brett utbud av olika förmåner.

Intresserad?

Tveka inte att skicka in din ansökan om du vill bli en del utav vårt team!

Vi ser fram emot din ansökan. För att kunna hantera dina personuppgifter på ett säkert sätt, ber vi dig att ansöka via vårt rekryteringssystem. Vi har inte möjlighet att ta emot ansökningar via e-post eller andra kanaler.

För frågor, maila mig på mikael.hullberg@teliacompany.com

Sista ansökningsdatum är 21:a augusti 2022.

Välkommen till Telia - Home to your next big opportunity!
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 20 aug 2022 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Everything we do is reflected in our purpose: To reinvent better connected living. That's how we make a difference for our customers in the big and in the small. That's how we contribute to the lives and livelihoods where we are present. Our skilled people and partners, innovative technologies and powerful networks are there to make daily life smoother and richer for our customers and help societies and business become more efficient and sustainable. Welcome to Telia, the home of your next big opportunity and a place where everyone can be themselves with equal access to opportunities.