Nätverkstekniker

Nätverkstekniker

Jag heter Christer Andersson och ansvarar för ett härligt gäng tekniker där jag är superstolt över varenda en av medlemmarna. Just nu är jag på jakt efter Telias framtida lysande teknikstjärnor inom datakom, vilka kommer att vara en del av Telias transformationsresa och genomföra en massiv modernisering av vår infrastruktur med 5G i spetsen. Vill du vara med och forma och arbeta med framtidens nät så är detta rollen för dig.

Din nästa utmaning?
Jag söker nu flera
teknikintresserade och framåtlutande personer till att vara en del av Telias största tekniksatsning i modern tid där du kommer att få chansen att arbeta med Telias allra senaste teknik. Då vi är inne i en transformation av både teknik och arbetssätt söker vi också dig som vågar ta för sig och driva förbättringar i kombination med den traditionella teknikerrollen. I arbetsuppgifterna kan också ingå att leverera och supportera kundlösningar ur ett tekniskt perspektiv.

Hoppas detta låter intressant och du känner att du vill vara med och bidra till Telias framtida miljö där vi tillsammans kommer att skapa framtidens IT-plattform, förändrade tjänsteutbud samt det modernaste telekomnätet.


Ditt nya team?

Det team du kommer att ingå i är lokaliserat i Jönköping där fokus är skapandet av Telias nya infrastruktur med bl.a. vårt framtida 5G nät, detta i samarbete mellan olika enheter både inom och utom Jönköping där det kan bli aktuellt med flera olika tekniska arbetsuppgifter och roller.

Vem är du?
Din personlighet:
  • Du är ambitiös, prestigelös och gillar att ta ansvar.
  • Du är bekväm med att jobba såväl i en nationell som internationell miljö.
  • Du är serviceinriktad, analytisk och har förmåga att se helheten.
  • Du förväntas kunna jobba självständigt såväl som i team.
  • Du ifrågasätter befintliga arbetssätt och driver gärna förbättringar.
Dina erfarenheter:
  • Du har god erfarenhet av datakommunikation.
  • Du har en kompetensnivå inom Cisco motsvarande CCNA - CCNP, men även erfarenhet av annan hårdvara inom nätverk är meriterande.
  • Du kommunicerar obehindrat i såväl tal som skrift på både svenska och engelska.
  • Du kan komma direkt från skolan med rätt bakgrund eller ha flera års erfarenhet på marknaden.
Intresserad?
Vill du bli en del av vårt gäng, sök jobbet. Vill du veta mer, ring mig på +46 705551837 eller kontakta mig via mail christer.z.andersson@teliacompany.com.

Rekryteringen sker löpande, så tveka inte att höra av dig. Sista ansökningsdag är 2021-04-25.

Välkommen till Telia - Home to your next big opportunity!
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Data & IT, Nätverkstekniker
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Everything we do is about bringing the world closer through technology. Our 20,000 talented colleagues serve millions of customers every day in one of the world's most connected regions. We're empowering people, companies and societies. This is our business. Our passion. Our home. Welcome to Telia, the home of your next big opportunity and a place where everyone can be themselves with equal access to opportunities.