Teknisk Specialist

Teknisk Specialist

Har du ett stort intresse för nätverk och säkerhet? Mitt namn är Johan Sjösten och jag letar efter en till Teknisk Specialist inom Datakommunikation till vårt team! Hos oss får du jobba med teknik i framkant med ett tryggt Telia med stora utvecklingsmöjligheter för dig.

Är det här din nästa möjlighet?
Vårt team arbetar med leveranser av Telias datakommunikation och säkerhetstjänster såsom DDOS skydd, vilket i sin tur utvecklar och skyddar våra kunder. I rollen som Teknisk Specialist kommer du tillhöra ett team där vi konfigurerar och designar våra företagskunders efterfrågade tekniska Datakomkommunikations- och säkerhetslösningar. Detta handlar bland annat om traditionella IP/Routing-lösningar men även DDOS-skydd och andra tekniska lösningar som är rätt för kunden.

Ditt arbete utförs i direktkontakt med våra kunder både inom och utanför Sverige, det är därför viktigt att du trivs i att ha en generellt god kunskap av olika nätverks- och IT-lösningar så att du lättare förstår kundens miljö. Tekniken och Telias utbud förändras i rask takt, därför behöver vi hela tiden vara på tårna genom att utveckla och förändra oss. Gillar du nätverksteknik, design, säkerhet och har stort kundfokus kan detta vara ditt nya framtidsjobb!

Ditt nya team?
Det team du kommer att ingå i är idag 21 personer starka. Vi är ett härligt gäng i varierande åldrar och jag är superstolt över varenda en i vårt unika team. Vi ingår i en leveranskedja och har också arbetsuppgifter som tekniskt stöd såväl före, under och efter affär. Gruppen har en mycket uppskattad kompetens och bjuds ofta in till att medverka i projekt- och teknikforum av olika slag. Att alla håller en hög kompetens beror förmodligen på att vi alltid delar med oss av erfarenheter och lösningar och hjälper varandra på gruppen. Inga frågor är för dumma!

Är det här du?

Dina personliga kompetenser:

  • Serviceinriktad, du prioriterar kundnöjdhet och tar ansvar för att lösa kundernas utmaningar.

  • Problemlösare, du analyserar situationen och tar fram effektiva och genomförbara lösningar.

  • Initiativtagande, du söker självständigt upp nya initiativ, både inom och utanför ramarna av ditt arbete.

  • Självinsikt, du drar lärdom av feedback från omgivningen, utvecklad din kompetens och ditt beteende över tid.

Din erfarenhet:

  • Flera års arbetslivserfarenhet av datakommunikation med kompetens inom Cisco motsvarande CCNP, eller annan hårdvara.

  • Du har tidigare erfarenhet av att arbeta med kundkontakt och trivs med det

  • Kommunicerar obehindrat i såväl tal som i skrift på både Svenska och Engelska.

  • Erfarenhet av DDOS skydd och Arbor plattformen är meriterande.

  • Nätverkskunskap inom HP/Aruba, Alcatel, Huawei m.fl är meriterande.

Ett krav är också svenskt medborgarskap och säkerhetsprövning kommer att genomföras.

Mer än ett arbete!

Oavsett vilken position du söker på Telia, kommer vi att ge dig de verktyg och stöd du behöver för att växa hos oss, både professionellt och individuellt. Vi kan erbjuda dig din nästa stora möjlighet i ett kreativt, motiverande och välkomnande företag där alla kan vara sig själva, med lika stor tillgång till nya möjligheter. Vi respekterar och värdesätter mångfalden hos människor. Förutom en attraktiv och inkluderande arbetsmiljö möjliggör vi också flexibilitet och erbjuder ett brett utbud av personalförmåner.

Intresserad?

Vill du bli en del av vårt team, sök tjänsten redan nu! Har du frågor är du välkommen att kontakta mig Johan Sjösten på e-mail johan.sjosten@teliacompany.com

För att spara dina personuppgifter på ett säkert sätt kan vi inte hantera din ansökan via e-post. Tester och säkerhetsprövningar som är relevanta för tjänsten kan förekomma.

Rekryteringen kommer ske löpnade innan ansökningstiden gått ut, sista ansökningsdag är 2022-12-08.

Välkommen till Telia - Home to your next big opportunity!

Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.teliacompany.com/sv/karriar/
Sista ansökningsdag 8 dec 2022 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Everything we do is reflected in our purpose: To reinvent better connected living. That’s how we make a difference for our customers in the big and in the small. That’s how we contribute to the lives and livelihoods where we are present. Our skilled people and partners, innovative technologies and powerful networks are there to make daily life smoother and richer for our customers and help societies and business become more efficient and sustainable. Welcome to Telia, the home of your next big opportunity and a place where everyone can be themselves with equal access to opportunities.