Supportmedarbetare sökes till TeleProffs Jönköping, heltid

Supportmedarbetare sökes till TeleProffs Jönköping, heltid

TeleProffs expanderar och söker nu nya medarbetare till vårt support-team på huvudkontoret i Jönköping. Är du en social och pedagogisk person med god kommunikationsförmåga? Då kan jobbet som support och backoffice-medarbetare vara något för dig!

Arbetsuppgifter
I rollen som support & backoffice-medarbetare kommer du ha daglig kontakt med våra fina kunder för att supportera våra mobila och molnbaserade växel- och operatörstjänster. Vi har i dagsläget 18.000 dagliga användare av våra tjänster fördelat på runt 600 företagskunder.
Supportrollen handlar främst om vår tjänst TeleProffs GO samt operatörs-stöd både mot kunder och internt till organisationen. Vi jobbar med alla de stora operatörerna som Telia, TELE2, Tre, Telenor samt att vi är egen mobiloperatör. Hos oss är det högt tempo och det krävs att du kan prioritera rätt och hantera många öppna ärenden parallellt. Det är avgörande att kunden får ett bra och professionellt bemötande.

Din profil
Vi ser gärna att du har någon form av kundtjänst-/supporterfarenhet där direkt telekomkunskap är meriterande men inget krav. God datorvana ser vi som en förutsättning. För oss på TeleProffs är det allra viktigast att våra kunder får all den hjälp och information de behöver på ett professionellt sätt. Eftersom du kommer ha direktkontakt med många olika typer av kunder och kollegor krävs det därför att du är pedagogisk, prioriterar rätt och är stresstålig. Du drivs av att alltid ge kunder och kollegor bästa möjliga support.

Som person är du:
  • Engagerad
  • Kundfokuserad
  • Har god kommunikationsförmåga i tal och skrift
  • Stresstålig

Du erbjuds
Ett spännande och utvecklande arbete i en trivsam miljö på huvudkontoret i Jönköping tillsammans med kompetenta medarbetare. Vi ger dig en trygg arbetsplats med utvecklingsmöjligheter.
Mer info
Kontaktperson Peter Ljungberg
Telefon 036-30 55 17
Email Mejla Peter Ljungberg
Område Jönköping stad
Yrkesroll Data & IT, Service & Kundtjänst, Kundtjänst, Support
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://teleproffs.se
Sista ansökningsdag 31 dec 2022 (29 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TeleProffs är en av Sveriges ledande privatägda telekombolag inom kommunikationslösningar mot företagsmarknaden. Huvudkontor i Jönköping med satellitkontor i Värnamo och Linköping. Vi tar ett unikt helhetsansvar vilket skapar både ekonomiska synergieffekter och tryggt totalansvar för våra kunder. Detta resulterar i effektiva funktioner och lägre driftskostnad. TeleProffs vill vara det naturliga valet som samarbetspartner för våra kunder med effektiva och användarvänliga kommunikationslösningar.