Produktionschef till Centralproduktion TeamOlmed Jönköping

Produktionschef till Centralproduktion TeamOlmed Jönköping

Vill du hjälpa människor till ett rörligare liv?

TeamOlmed är ett av Sveriges största ortopedtekniska företag med verksamhet i nio regioner och med över 350 anställda. Vi på TeamOlmed har som vision att vara det främsta ortopedtekniska bolaget med de mest nöjda kunderna och medarbetarna. Vårat fokus och det vi arbetar med är att hjälpa människor till ett rörligare och bättre liv genom att tillverka, anpassa och förse patienter med ortopedtekniska hjälpmedel. Vår ambition är att resultatet ska överträffa våra offentliga och privata uppdrags-givares högt ställda krav; vi erbjuder en hög tillgänglighet, ett evidensbaserat arbetssätt och ett omsorgsfullt bemötande. TeamOlmed ägs av det isländska företaget Össur, ett globalt framgångsrikt företag med tillverkning av ortopedtekniska produkter. Våra värdeord är Ärlighet, Sparsamhet och Mod.

Vi söker nu efter en Produktionschef till vår Centralproduktion av ortopedtekniska hjälpmedel. Verksamheten är belägen i nya produktionslokaler på Hedenstorpsområdet i Jönköping och består idag av cirka 40 medarbetare.

Dina arbetsuppgifter
Som Produktionschef är du ansvarig för att planera det dagliga arbetet för ca 20 Ortopedtekniker och Tekniker som tillverkar specialanpassade hjälpmedel efter kunds beställning. Din uppgift är att leda och utveckla teamet, samt skapa och implementera effektiva arbetsprocesser inom produktion för att säkerhetsställa att våra produkter har rätt kvalité. Du ingår i den lokala ledningsgruppen och rapporterar till Verksamhetschefen.

Vem vi söker
Vi söker dig som har erfarenhet av ledarskap och förbättringsarbete inom produktion. Du har god datorvana, behärskar svenska flytande samt har goda kunskaper i engelska. Du är van att arbeta i en bransch där det är viktigt att hålla hög kvalité och deadlines, och har intresse för att driva utvecklings- och kultur- och värdegrundsarbete. Det är meriterande ifall du har erfarenhet inom Lean och produktionsstyrningssystem samt erfarenhet från branschen, exempelvis som ortopedingenjör eller tekniker.

Som person har du mycket god förmåga att leda och inspirera andra, tydliggöra mål och förväntningar samt skapa goda samarbeten både på avdelningen och gentemot kunder. Du är duktig på att uppmärksamma det som fungerar väl samtidigt som du inte räds för att hantera tuffare situationer. Du har ett lösningsorienterat synsätt, är självgående och stabil med ett strukturerat arbetssätt. Du har mycket god kommunikativ förmåga, inser vikten av att jobba i team mot verksamhetens mål och du drivs av att ni tillsammans skall uppnå och överträffa kundernas förväntningar. För att trivas hos TeamOlmed är det viktigt att du är serviceinriktad, flexibel och tycker om att arbeta i en föränderlig miljö/organisation.

Vi erbjuder
Vi erbjuder en modern arbetsplats som är unik i sitt slag och vi arbetar med stort fokus på att ta Össurs kliniker till framtidens ortopedteknik. Som medarbetare hos oss kommer du att arbeta i en värderingsstyrd verksamhet som kännetecknas av högt engagemang och fokus på att hjälpa människor genom att ge bästa möjliga service. Inom Össurkoncernen erbjuds chefer kontinuerlig utbildning inom ledarskap. Du kommer att ha ett ansvarsfullt och viktigt arbete som i slutändan hjälper människor till ett rörligare liv!

Anställningen
Heltid, tillsvidare. Tillträde omgående eller enligt överenskommelse. TeamOlmed har kollektivavtal.

För mer information vänligen kontakta Verksamhetschef Cecilia Fältskog cecilia.faltskog@teamolmed.se, 076-138 73 68

Ansökan
Vi tar emot ansökningar via Össurs hemsida, vänligen klicka på länken för att komma vidare: https://ossur.wd3.myworkdayjobs.com/sv-SE/OssurCareersGlobal/job/Hedenstorp-Sweden/Produktionschef-Centralproduktion-TeamOlmed-Jnkping_REQ-2168

Om du redan är anställd hos TeamOlmed ber vi dig att ansöka internt via Workday. Du hittar jobbet genom att logga in i
Workday och klicka på ikonen "Karriär".

Sista ansökningsdatum är 2022-08-31. Vänligen skicka in din ansökan så snart som möjligt, urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.teamolmed.se/
Sista ansökningsdag 31 aug 2022 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TeamOlmed är ett av Sveriges största ortopedtekniska företag med verksamhet i nio landsting och med över 350 anställda. Vi på TeamOlmed har som vision att vara det främsta ortopedtekniska bolaget med de mest nöjda kunderna och medarbetarna. Vårat fokus och det vi arbetar med är att hjälpa människor till ett rörligare och bättre liv genom att tillverka, anpassa och förse patienter med ortopedtekniska hjälpmedel. Vår ambition är att resultatet ska överträffa våra offentliga och privata uppdrags-givares högt ställda krav; vi erbjuder en hög tillgänglighet, ett evidensbaserat arbetssätt och ett omsorgsfullt bemötande. TeamOlmed ägs av det isländska företaget Össur, ett globalt framgångsrikt företag med tillverkning av ortopedtekniska produkter.