Kundcenterchef till TeamOlmed i Jönköping

Kundcenterchef till TeamOlmed i Jönköping

Vill du hjälpa människor till ett rörligare liv?

TeamOlmed är ett av Sveriges största ortopedtekniska företag med verksamhet i nio regioner och med över 400 anställda. Vi på TeamOlmed har som vision att vara det främsta ortopedtekniska bolaget med de mest nöjda kunderna och medarbetarna. Vårat fokus och det vi arbetar med är att hjälpa människor till ett rörligare och bättre liv genom att tillverka, anpassa och förse patienter med ortopedtekniska hjälpmedel. Vår ambition är att resultatet ska överträffa våra offentliga och privata uppdrags-givares högt ställda krav; vi erbjuder en hög tillgänglighet, ett evidensbaserat arbetssätt och ett omsorgsfullt bemötande. TeamOlmed ägs av det isländska företaget Össur, ett globalt framgångsrikt företag med tillverkning av ortopedtekniska produkter.

I Jönköpings län är vi idag verksamma på samtliga tre sjukhus: Höglandssjukhuset i Eksjö, Länssjukhuset Ryhov i Jönköping samt Värnamo sjukhus. Genom vårt avtal med Region Jönköpings län förser vi regionen med ortopedtekniska hjälpmedel. Vi söker just nu en Kundcenterchef till vår klinik i Jönköping som i dagsläget består av cirka 30 medarbetare. Vi bedriver även butiksverksamhet och är en av
TeamOlmeds största kliniker i landet.

Dina arbetsuppgifter
Som kundcenterchef kommer du att arbeta i vår reception tillsammans med ditt team på 2 medarbetare. Du kommer att ha en delad tjänst där du arbetar 50% som chef samt 50% operativt i receptionen. Receptionsarbetet består bland annat av att registrera och administrera remisser, tidsboka och administrera patientbesök, svara i telefon samt att vara behjälplig för våra patienter. Du kommer även att arbeta med extern och internservice och ha varierande och koordinerande arbetsuppgifter. I din chefsroll ser du bland annat över processer och rutiner. Du ingår i vår lokala ledningsgrupp, arbetar tätt ihop med dina chefskollegor och har en spindeln i nätet funktion, vilket innebär att du dagligen arbetar med en bred kontaktyta inom länet.

Vem vi söker
Vi söker dig som har avklarad gymnasial utbildning och några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du har mycket god vana av serviceyrket, exempelvis genom reception och administrativt arbete. Du har god datorvana, behärskar svenska flytande i tal och skrift och har goda kunskaper i engelska. Det är meriterande ifall du har arbetat inom ortopedtekniska branschen eller vården, och/eller ifall du har ledarerfarenhet sedan tidigare.

Som person ser vi gärna att du är serviceinriktad, lösningsorienterad, kommunikativ, ansvarstagande och flexibel. Du trivs i att arbeta självständigt såväl som i team och känner dig bekväm i att arbeta i en miljö med högt tempo och snabba förändringar. Du har mycket god förmåga att hålla ordning & reda samt prioritera dina arbetsuppgifter.

Vi erbjuder
Som kundcenterchef hos TeamOlmed kommer du att arbeta i en värderingsstyrd verksamhet som kännetecknas av högt engagemang och fokus på att hjälpa människor genom att ge bästa möjliga service. Du kommer att arbeta på en dynamisk arbetsplats tillsammans med ett gäng kunniga och engagerade kollegor som gillar att ha kul på jobbet. Du kommer att ha ett koordinerande, varierande och givande arbete som kundcenterchef - i slutändan hjälper du människor till ett rörligare liv!

Anställningen
Heltid, tillsvidare. Start omgående eller enligt överenskommelse. TeamOlmed har kollektivavtal.

Ansökan
Vi tar emot ansökningar via Össurs hemsida, vänligen klicka på länken för att komma vidare: https://ossur.wd3.myworkdayjobs.com/sv-SE/OssurCareersGlobal/job/Jnkping-Sweden/Kundcenterchef-TeamOlmed-Jnkping_REQ-2079

Om du redan är anställd hos TeamOlmed ber vi dig att ansöka internt via Workday. Du hittar jobbet genom att logga in i Workday och klicka på ikonen "Karriär".

Sista ansökningsdag är 2022-06-05. Vänligen skicka in din ansökan så snart som möjligt, urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Administration, Reception
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.teamolmed.se/
Sista ansökningsdag 5 juni 2022 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TeamOlmed är ett av Sveriges största ortopedtekniska företag med verksamhet i nio landsting och med över 350 anställda. Vi på TeamOlmed har som vision att vara det främsta ortopedtekniska bolaget med de mest nöjda kunderna och medarbetarna. Vårat fokus och det vi arbetar med är att hjälpa människor till ett rörligare och bättre liv genom att tillverka, anpassa och förse patienter med ortopedtekniska hjälpmedel. Vår ambition är att resultatet ska överträffa våra offentliga och privata uppdrags-givares högt ställda krav; vi erbjuder en hög tillgänglighet, ett evidensbaserat arbetssätt och ett omsorgsfullt bemötande. TeamOlmed ägs av det isländska företaget Össur, ett globalt framgångsrikt företag med tillverkning av ortopedtekniska produkter.