Ortopedtekniker till TeamOlmed i Jönköping

Ortopedtekniker till TeamOlmed i Jönköping

Vi söker nu en Ortopedtekniker till Centralproduktionen som är belägen i helt nya moderna lokaler på Hedenstorp i Jönköping. Vi är i dagsläget cirka 35 medarbetare varav ett 20-tal ortopedtekniker.

Dina arbetsuppgifter
Som Ortopedtekniker kommer din huvudsakliga arbetsuppgift vara att tillverka ortopedtekniska hjälpmedel. Du kommer bland annat att tolka beställningsformulär, slipa, bearbeta plast, laminera proteshylsor samt klä och färdigställa hjälpmedel. Ortopedteknikerna roterar på arbetsstationerna vilket gör att dina arbetsuppgifter kommer att vara mycket varierande. Vi arbetar löpande med att utveckla vår verksamhet, det kan vara allt från vårt sortiment till att förbättra våra processer, vilket du också kommer att vara delaktig i. Det förekommer fysiskt krävande moment i det dagliga arbetet som Ortopedtekniker.

Du erbjuds att arbeta på en modern arbetsplats som är unik i sitt slag där TeamOlmed har infört mer digitaliserade och effektiva arbetssätt. Du erbjuds dessutom att arbeta tillsammans med ett kunnigt och engagerat team som gillar att ha kul på jobbet. Du kommer att ha ett meningsfullt och viktigt arbete som Ortopedtekniker - i slutändan hjälper du människor till ett rörligare liv!

Vem vi söker
Vi söker dig som är utbildad Ortopedtekniker eller har likvärdig utbildning. Du behöver ha kunskaper i engelska, det är meriterande om du har språkkunskaper i norska, danska, isländska och/eller finska. Det är även meriterande om du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.
Som person ser vi gärna att du är kommunikativ, serviceinriktad, engagerad och noggrann. För att trivas hos TeamOlmed är det viktigt att du tycker om samarbete, variation, flexibilitet och att du är mån om att tillverka hjälpmedel med hög kvalité.

Anställningen
Heltid, tillsvidare, provanställning tillämpas. Tillträde omgående eller enligt överenskommelse.

Placering Hedenstorp, Jönköping. TeamOlmed har kollektivavtal.
För mer information kontakta:

Verksamhetschef Emmy Engdahl 073-318 00 86 emmy.engdahl@teamolmed.se

Produktionschef Marko Haapala 072-233 04 19 marko.haapala@teamolmed.se

Facklig kontaktperson Madelaine Magnusson 072-233 98 13 madelaine.magnusson@teamolmed.se

Ansökan
Om du är intresserad av att börja jobba hos oss så skicka din ansökan till emmy.engdahl@teamolmed.se
Sista ansökningsdag är 2019-12-15.

Då urvalet sker löpande är det viktigt att du skickar din ansökan så snart som möjligt.

Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Varmt välkommen med dig ansökan!
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 15 dec 2019 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TeamOlmed är ett av Sveriges största ortopedtekniska företag med verksamhet i nio landsting och med över 350 anställda. Vi jobbar för att hjälpa fler människor till ett rörligare och bättre liv genom att tillverka, anpassa och förse patienter med ortopedtekniska hjälpmedel. Detta gör vi samtidigt som vi erbjuder en hög tillgänglighet, ett evidensbaserat arbetssätt och ett omsorgsfullt bemötande.
TeamOlmed driver också butikskedjorna TeamOlmed Butik med inriktning mot egenvård. De stora produktgrupperna är skor, inlägg och enklare hjälpmedel. TeamOlmed ägs till 100% av Össur. Össur är ett isländskt företag med global verksamhet och är tillverkare av ortopedtekniska produkter.