Säljare till Tarkett, Småland / Östergötland

Säljare till Tarkett, Småland / Östergötland

Säljare Konsument
Småland / Östergötland

I rollen som säljare hos Tarkett erbjuds du ett utmanande jobb i en kreativ miljö. Du har till uppgift att presentera, marknadsföra och sälja Tarketts produkter och golvlösningar genom att kontinuerligt besöka, golvåterförsäljare, byggmaterialhandlare och färg- och interiörhandel samt grossist på ditt distrikt.

Ditt distrikt kommer i huvudsak att innefatta Småland / Östergötland. Lämplig bostadsort är Jönköping, Värnamo, Vetlanda, Växjö med omnejd. Du utgår hemifrån eller ett lokalt kontor.

Om tjänsten
För att lyckas i rollen som säljare bör du ha jobbat som fältsäljare tidigare och drivas av att skapa långsiktiga kundrelationer. Vi ser att du har erfarenhet och förmåga att planera och disponera din egen tid. Hos oss är teamet viktigt, därför behöver du vara en naturlig lagspelare som tar dig an dina utmaningar med största seriositet och lojalitet. Du är förtroendeingivande och handlingskraftig men samtidigt ödmjuk och prestigelös.

Genom ett personligt och affärsmässigt engagemang skapar du rätt förutsättningar för att lyckas. Har du kunskap om hur byggbranschen och dess aktörer fungerar är det en fördel men inget krav. Annars är erfarenhet från detaljhandeln eller andra närliggande branscher meriterande.

Din profil

 • Gymnasieutbildning 
 • Van användare av Office-paketet samt CRM-verktyg
 • Duktig på att bygga relationer 
 • Flytande svenska samt behärskar det engelska språket i tal och skrift
 • Målinriktad, kreativ och drivs av att utveckla affärer
 • B-körkort  

Vi erbjuder

 • Ett utmanande arbete i en positiv och dynamisk miljö, omgiven av kollegor med höga ambitioner
 • Marknadsledande produkter
 • En innovativ och mycket bred produktportfölj
 • Stora möjligheter till personlig utveckling och yrkesmässig karriär, så väl nationell som internationell
 • Frihet under ansvar
 • Tjänstebil

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolens rekryteringskonsult Jenny Fröjd. Du når Jenny på 013-991 53 80.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

Om Tarkett
Tarkett har tillverkat golv i Sverige sedan 1886 och marknadsför idag golv- och väggmaterial för såväl hemmiljö som design- och funktionslösningar för offentlig miljö.

Med 33 produktionsenheter och 12 000 anställda är Tarkett en av de största golvtillverkarna i världen. 2020 omsatte företaget 2.6 mrd Euro och varje dag säljs det 1,3 miljoner kvm Tarkettgolv till kunder i över 100 länder.

I produktportföljen ingår bl.a. trä, vinyl, linoleum, laminat samt textila golv. Tarkett arbetar långsiktigt och strategiskt för att minska resursuttag och klimatpåverkan genom cirkulär ekonomi, baserat på principerna för Cradle to Cradle® med målet att skapa en positiv inverkan på människors inomhusmiljö och på vår planet. Tarkett är noterat på Euronext och har sitt huvudkontor i Paris.

Läs mer på www.tarkett.se

Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Utesäljare, Bygg & Hantverk, Snickare, Försäljning
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.saljpoolen.se
Sista ansökningsdag 7 aug 2022 (72 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!