Säljare - Garantilön samt Provision, vi utbildar dig!

Säljare - Garantilön samt Provision, vi utbildar dig!

Om dig

I denna tjänst vi annonser ut nu ser vi helst att du som söker kan jobba heltid (9-17 måndag-fredag) Oavsett om du har tidigare erfarenhet från försäljning eller inte är du välkommen in med din ansökan, börjar man jobba hos oss får man en säljutbildning. Man får även som anställd en individuell utvecklingsplan som sätts tillsammans med Platschef, säljcoach eller teamleader. Något som är viktigt hos oss är att våra anställda trivs, därav vår familjekänsla. Men därför ser vi gärna att du som söker ser detta långsiktigt och vill utvecklas och anta nya utmaningar tillsammans med oss på TM Huset då vidareutbildar vår personal samt ser till att man har de verktyg som krävs för att lyckas. Vi söker dig som vill utmana dig själv och ha ett jobb du har roligt på dagligen! Personen vi söker ska vara: - Målmedveten - Positiv - Driven - Social - Gilla att jobba i lag

Dina arbetsuppgifter

Består av att bearbeta våra uppdragsgivares kunder. Allt sker över telefon inifrån vårt kontor. Vi hanterar både befintliga kunder och nykundsbearbetning. Projekt tilldelas utefter individuella önskemål samt behovet hos varje uppdragsgivare, detta diskuteras i samband med intervju där vi noggrant går igenom både arbetsuppgifter, vilka våra uppdragsgivare är, lönesystem samt hur en dag hos oss ser ut. Men vi har ett 20 tal andra projekt. Så vi har något som passar de flesta ung som äldre etc, ALLA är välkomna hos oss. Så låter ett jobb som säljare eller mötesbokare intressant så tveka inte att höra av dig! För att lyckas hos oss ska du vara social, driven framåt samt gilla att jobba i team.
Mer info
Kontaktperson Fanny Lindstrand
Telefon 070-296 92 26, 036-16 72 00
Område Jönköping stad
Yrkesroll Försäljning, Telefonförsäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.tmhuset.se
Sista ansökningsdag 8 nov (51 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TM - Huset Jönköping ingår i koncernen Max Marketing Gruppen som har över 500 anställda i Sverige och Norge. Efter nio framgångsrika år i Norge där MMG vuxit från 0 till 170 miljoner i omsättning.
Du kan även läsa mer om oss på vår hemsida: www.tmhuset.se
Vi har öppet:
9:00 - 21:00 Måndag till Torsdag.
9:00 - 17:00 Fredag
12:00 - 16:00 Söndag
Vi söker nu både heltid och deltidssäljare. Så det finns möjlighet till ett varierat schema både dagtid och kvällstid. Tider kommer bestämmas i samband med anställning.