Arbetsledare till Swede Energy i Huskvarna

Arbetsledare till Swede Energy i Huskvarna

Swede Energy är branschledande inom solenergi. Vi levererar lönsamma och hållbara energilösningar till kommersiella fastighetsbolag och industrier över hela Sverige. Sedan mars 2019 ingår Swede Energy i börsnoterade Soltech Energy. Vi befinner oss i en expansiv fas på en lika expansiv marknad och söker därför efter en Arbetsledare som vill vara med och utvecklas med oss, jobba med förnyelsebar energi och bidra till miljöarbetet i Sverige. Vi söker dig som är intresserad av en tjänst med varierande arbetsuppgifter som bland annat innebär att leda, strukturera och motivera sina medarbetare!

Om Rollen
I rollen som Arbetsledare hos Swede Energy kommer du ansvara för funktionen ute hos de olika projekten. Du kommer vara den närmsta kontaktpersonen för kunden gällande tekniska problem och frågor. En stor del av tjänsten kommer bestå av att assistera kunderna ute på anläggningarna och felsöka problemet. Tillsammans med fyra Servicetekniker ser ni till att Swede Energys kunder får den bästa servicen möjligt. Du kommer även stötta och vägleda dina kollegor samt upprätta struktur för arbetet internt. Vidare exempel på arbetsuppgifter:
  • Övervakning av bolagets 70 anläggningar
  • Planering av servicearbeten
  • Kontakt med kunder
  • Kontakt med leverantörer
  • Koordinering med montörer och servicetekniker för att få rätt assistans på rätt projekt
  • Upprätta tydliga felsökningsmanualer samt effektivisering av arbetsprocesser
  • Säkerställa kvalitén i det utförda arbetet ute i projekten
Ditt tillhörande kontor är beläget i Huskvarna. Du kommer att supportera kunder som är placerade i södra Sverige, därav att det tillkommer en del resor i tjänsten.

Om dig
För att lyckas i denna roll ser vi gärna att du har flera års erfarenhet av servicearbete och serviceledning inom bygg, energi eller maskin. Du har erfarenhet av daglig drift och underhållsarbete. Vidare ser vi att du innehar ett B-körkort då det förekommer en hel del resor i tjänsten, runtom i södra Sverige. Du hanterar svenska obehindrat i skrift och tal. Vi ser även att du har administrativ erfarenhet och känner dig bekväm med Office-paketet.

Vi ser att du som person är ansvarstagande, strukturerad och relationsbyggande. För oss är det viktigt att du trivs med att arbeta självständigt men har även en god förmåga att samarbeta samt är pedagogisk i ditt arbetssätt. Du värdesätter planering och framförhållning i ditt arbete men prioriterar målsättning och leverans mot kund. För att trivas i rollen är du likväl driven och engagerad som person. Då du kommer att arbeta ute hos kund och därmed representerar Swede Energy mot kunden är det viktigt att du är en god kommunikatör.

Ansökan
Stämmer detta in på dig? Ansök redan idag, dock senast den 19 januari 2020. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Om du inte har ditt CV och personliga brev tillgängligt just nu kan du även registrera en ansökan via mobilen med din LinkedIn-profil. Har du frågor om tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Josefin Träpja, tel. 073 527 09 05.
Mer info
Kontaktperson Josefin Träpja
Telefon 076 824 60 04
Område Jönköping stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://swedeenergy.se/
Sista ansökningsdag 19 jan 2020 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Soltech Energy är ett svenskt solenergibolag noterat på Nasdaq First North Growth Market med verksamhet främst i Sverige och i Kina. Vi har som ambition att vara ledande på marknaden och att vara bäst på det vi gör, det vill säga att utveckla och sälja byggnadsintegrerade och estetiska solenergiprodukter för alla fastigheter utan kompromisser eller avkall på vare sig funktion eller estetik. Vi erbjuder även högkvalitativa standardsolceller för de fall där utanpåliggande solceller passar bättre.