Erfaren byggnadskonstruktör sökes till Sweco Structures AB Jönköping

Erfaren byggnadskonstruktör sökes till Sweco Structures AB Jönköping

Vill du ta nästa steg i karriären, driva och ansvara för projekt? Då är den här tjänsten för dig.

Dina arbetsuppgifter

Som byggnadskonstruktör på Sweco Structures kommer du till en början att jobba som konstruktör med ambitionen att så småningom kunna leda projekten och driva dessa framåt. I din roll kommer du bland annat att projektera, ta fram ritningar samt ha kontakt med kunder och arkitekter och på så sätt vara den som håller ihop projekten.

Din profil

Vi söker dig som vill anta nya utmaningar och ta nästa steg i din karriär. Du är en prestigelös lagspelare som med din vilja och tidigare erfarenheter kan driva ett team framåt och hjälpa till där det behövs. Du är organiserad och har lätt för att kommunicera med såväl kunder som kollegor.
Skallkrav:
  • Relevant utbildning
  • Minst 3-års relevant erfarenhet
  • Engelska och svenska i både skrift och tal
  • B-körkort
Meriterande:
- Tidigare erfarenhet av liknande roll

Villkor

Startdatum: Enligt överenskommelse
Arbetstider: Kontorstider
Omfattning: Heltid
Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Framtiden
Sista ansökningsdag 19 feb 2020 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sweco planerar och utformar framtidens samhällen och städer. Resultatet av vårt arbete blir hållbara byggnader, effektiv infrastruktur och tillgång till el och rent vatten. Med 15 000 medarbetare i Europa kan vi erbjuda våra kunder rätt kompetens för varje sammanhang. Vi genomför uppdrag i 70 länder varje år. Sweco är det ledande konsultföretaget inom teknik och arkitektur i Europa med en omsättning på cirka 16,9 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm.

I Sverige erbjuder Sweco ett brett utbud av tjänster inom arkitektur, byggkonstruktion, installation, infrastruktur, vatten & miljö, projektledning, energisystem, IT för samhällsutveckling och industri.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.