Arbetsledare: mark och anläggning

Arbetsledare: mark och anläggning

Har du erfarenhet från anläggningsbranschen och vill bli Svevias nästa arbetsledare? Då har vi jobbet för dig!

Om tjänsten: Till Jönköping söker vi nu en arbetsledare till våran anläggningsavdelning inom driftrelaterad anläggning. Vi bedriver främst projekt i Jönköpingsområdet, men det kan även förekomma arbete inom Jönköpings län. Projektens storlek och typ varierar, till största del arbetar vi i ramavtal avseende gata och fastighetsnära. Som arbetsledare kommer du i första hand arbeta med verksamhetsnära arbetsledning, planera genomförande och följa upp arbetet i samråd med yrkesarbetare och underentreprenörer. Du stöttar även platschefen i det dagliga arbetet med exempelvis kundkontakter, produktionsstyrning, ekonomiuppföljning och fakturering. Det innebär att du blir nyckelpersonen i vår dagliga produktion tillsammans med dina kollegor.

Tjänsten är på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Du utgår från vårat kontor i Jönköping.

Din profil: Vi tror att du har flera års erfarenhet inom mark- och anläggningsbranschen. För oss är det viktigt att du har ett utvecklat affärsmannaskap och en professionell framtoning som inger förtroende, vilket leder till långsiktiga relationer med dina kunder. Du gillar den sociala kontakten med människor och trivs med att arbeta i team. Goda relationer både internt i organisationen och externt med våra kunder är en viktig aspekt för lönsamma affärer. Som person är du strukturerad och självgående. Vidare har du en förmåga att bidra med idéer och lösningar när andra ser problem. Som ledare är du engagerad och kan ta tillvara på den yrkeserfarenhet som finns hos Svevias medarbetare och underentreprenörer.

B-körkort är ett krav, så även grundläggande datakunskaper.

Vi erbjuder dig: På Jönköpingskontoret är vi ett härligt gäng med mångårig erfarenhet. Hos oss blir du snabbt en i gänget. Vi delar med oss av kunskap och drar nytta av varandras styrkor. Det ger dig unika utvecklingsmöjligheter. Med tydliga prestationsmål och utmanande arbetsuppgifter får du utrymme att vässa din spetskompetens och göra skillnad. Och det är lika lätt att få ansvar som att ge - oavsett om du vill göra en ledarskapsresa eller bli specialist. Karriärvägarna är många. Tillsammans tar vi nästa steg genom att lyssna på kunderna och utveckla hållbara lösningar. Det finns med andra ord många fördelar att dela väg med oss.

Vill du dela väg med oss? Ansök via länken nedan senast den 17e november 2019. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta platschef Thomas Landström, tlfn: 036-312109. Fackliga företrädare nås via växeln, tfn 08-4041000.
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Anläggningsarbete
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 17 nov 2019 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Svevia är företaget som valt en egen väg. Vi är fokuserade på att bygga och sköta om vägar och infrastruktur.

Våra 2 100 medarbetare finns på drygt 100 platser i Sverige och Norge och vi omsätter 8,3 miljarder kronor. Vi är alltid på väg mot framtidens sätt att bygga och sköta om broar, flygplatser, hamnar, järnvägar, parker, vägar och annan infrastruktur. Men vi är också på väg här och nu, dygnet runt, från norr till söder och från väst till öst, för att sopa, ploga och sköta om vägar, gator, parker och torg.