Anläggningsarbetare till Jönköpingsområdet

Anläggningsarbetare till Jönköpingsområdet

Att bygga och sköta om vägar och infrastruktur är stort. Att bidra till samhällsutvecklingen är ännu större. Hos oss får du göra både och. Nu söker vi en Anläggare till vår anläggningsverksamhet kring Jönköping. Inom Svevia kombinerar vi det lilla företagets gemenskap och lagkänsla med storföretagets stabilitet. Här får du möjlighet att utvecklas som en specialist på väg - med engagemang, samarbete och ansvar.

Ditt uppdrag som Anläggningsarbetare
Som anläggningsarbetare hos oss arbetar du med olika typer av mark- och anläggningsarbeten, exempelvis schaktarbete, vägförstärkningar, rörläggning, stensättning och finplanering. Projektens storlek och typ varierar och vår Platschefsgrupp i Jönköping arbetar ofta med olika typer av vägprojekt. Vi arbetar framförallt i Jönköping med omnejd men arbeten kan ske i hela Jönköpings län samt Småland och Östergötland. Vi tillämpar individuell lönesättning.

Vem är du?
Vi söker dig som arbetar i anläggningsbranschen. Du har flera års praktisk erfarenhet av vägarbeten i trafikerad miljö. Du behöver vara lösningsorienterad och motiveras av att leverera ett bra jobb med hög kvalitet. Du är en lagspelare som visar respekt, stöttar och bryr dig om dina kollegor. På Svevia är säkerheten högt prioriterad. Vi ska ha branschens säkraste arbetsplatser och tryggaste trafikmiljöer. Det innebär att du behöver följa de lagstadgade krav, regler och säkerhetsföreskrifter som följer med rollen. Därtill kommer du i tid och håller det du lovar. B-körkort och flytande svenska är krav i rollen.

En del av något större
Med väl sammansvetsade arbetslag anlägger vi Sverige från grunden – i betong, stål, trä, sten och jord. Och vi gör det genom att bygga vägar, broar, kajer och betongkonstruktioner för industri, stat och kommun. Dessutom bryter vi ny mark och banar väg för VA-nät, vindkraftsparker och exploateringsområden. Och om markförhållandena är utmanande är det våra specialenheter inom grundläggning och marksanering som är först på plats. Tillsammans med Svevias övriga verksamheter inom vägdrift, underhåll och beläggning blir du en viktig kugge i ett större samhällsmaskineri. Det öppnar nya möjligheter för innovation och problemlösning.

Varför Svevia?
Hos oss blir du snabbt en i gänget och vi månar om att vara en arbetsplats för alla. Beslutsvägarna är korta och det är lätt att göra sin röst hörd. Samtidigt blir du en del av en praktisk verklighet och ett företag där konkreta resultat skapas med rykande asfaltmaskiner, stora snöplogar och tonvis med armeringsjärn och betong. Genom att arbeta i olika projekt utvecklas du i din roll samtidigt som du får möjlighet att göra skillnad med ditt yrkeskunnande.

Vi sätter alltid säkerheten först – både med omtanke om din egen arbetsmiljö och andras trygghet. Tillsammans får vi stad och land att fungera. Vill du dela väg med oss?

Ansökan och information
Har du ytterligare frågor om tjänsten kontakta Platschef, Henrik Prècenth på telefon 0761-422596. Vi kommer att går igenom alla ansökningar efter sista ansökningsdag och i samband med detta ge besked om nästa steg i processen. Skicka din ansökan senast den 14 augusti.

När du ansöker behöver du svara på några urvalsfrågor, vilket gör att du inte behöver bifoga ett personligt brev. Fackliga företrädare nås via växeln, tfn 08-404 10 00.

Svevia arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens för att främja att vi är en arbetsplats för alla.

Vi har tagit ställning till annonsering, vilket gör att vi inte önskar säljsamtal för ytterligare frågor kring annonsering, rekrytering eller bemanning.
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.svevia.se/
Sista ansökningsdag 14 aug 2022 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren