Anläggningsarbetare till Division Drift

Anläggningsarbetare till Division Drift

Svevias kärnverksamhet består i att utföra drift och underhåll av Sveriges vägar och gator. Med ett tydligt fokus på effektiva metoder, hög service mot kund och vår kärnverksamhet kan vi helt enkelt vara bäst på det vi gör! För att bibehålla den förmågan är våra medarbetare nyckelspelare för oss.

Med nytagna ramavtal i Jönköping söker vi därför två anläggningsarbetare med olika inriktningar. Läs mer för att veta om du är en av dem!

Din framtida tjänst
Som anläggningsarbetare kommer du arbeta med mindre anläggnings- och markarbeten inom Division Drift. Vi bedriver projekt i Jönköpings län med fokus på diverse ramavtal och kontrakt. Projektens storlek och arbetsuppgifter kommer variera med alltifrån stensättning, schaktarbetet, rörläggning och VA. Vår kund styr behoven vilket ger dig stora möjligheter att vara kreativ i din roll och jobba lösningsorienterat för att nå slutmålet.

Din profil
Då vi söker två personer ser vi följande på din bakgrund och erfarenhet. Vi behöver dels en anläggningsarbetare som tidigare arbetat med mark- och ledningsarbeten. Vi behöver även en anläggningsarbetare med kompetens inom VA. Här ser vi att du har tidigare erfarenhet av underhåll- och reparationsarbeten på tekniska anläggningar. I VA-kompetensen ingår även att kunna uppvisa utbildningsintyg.

Oavsett inriktning på kompetens behöver du som ny kollega agera självständigt och ta eget initiativ för att på bästa sätt förse kunden med goda resultat efter beställda krav. Du kommer dagligen träffa interna och externa kunder vilket ställer krav på din förmåga att upprätthålla och skapa goda kundrelationer. B-körkort är ett krav för tjänsten.

Vi erbjuder dig
Hos oss blir du snabbt en i gänget. Inom Svevia delar vi med oss av kunskap och drar nytta av varandras styrkor. Det ger dig unika utvecklingsmöjligheter och öppnar för spännande utmaningar i ett företag i snabb förändring. Med tydliga prestationsmål och utmanande arbetsuppgifter får du utrymme att vässa din spetskompetens och göra skillnad. Och det är lika lätt att få ansvar som att ge – oavsett om du vill göra en ledarskapsresa eller bli

specialist. Karriärvägarna är många. Vi uppskattar när du är innovativ. Tillsammans tar vi nästa steg genom att lyssna på kunderna och utveckla hållbara lösningar. Det finns med andra ord många fördelar att dela väg med oss.

Din ansökan
Låter detta som ett jobb för dig? Ansök via länken nedan. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta platschef Thomas Landström, 036-312109. Fackliga företrädare nås via växeln, tfn 08-4041000.
Mer info
Kontaktperson Thomas Landström
Telefon 036-312109
Område Jönköping stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Anläggningsarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 11 juni 2019 (49 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Svevia är specialiserat på att bygga och sköta om vägar och infrastruktur. Vi är ledande på drift och underhåll och ett av de största anläggningsföretagen i Sverige. Våra 2 000 medarbetare finns på fler än 100 platser i Sverige och Norge. Vår verksamhet är indelad i divisionerna Anläggning, Drift och Beläggning samt specialenheterna Maskin och Arento. Inom Svevia delar vi med oss av kunskap och drar nytta av varandras styrkor. Som anställd hos oss får du tydliga prestationsmål, stimulerande arbetsuppgifter och möjlighet att utvecklas tillsammans med drivna kollegor och engagerade chefer. Vi ger dig en utmanande och varierande vardag i en bransch där förändring är normaltillståndet. Välkommen att läsa mer på www.svevia.se. Dela väg med oss!