Driven CNC-operatör

Om jobbet

Arbetsbeskrivning

Du kommer att utföra arbetsuppgifter som maskinbearbetning, programmering, riggning och ritningsläsning. Har du erfarenhet från HAAS svarvar och fräsar är detta meriterande.

Din profil

Vi söker dig med erfarenhet som CNC-operatör inom skärande bearbetning. Du är självgående och noggrann i ditt arbete samt har lätt för att samarbeta med andra. Goda kunskaper inom ritningsläsning är meriterande. Du har verkstadsutbildning eller motsvarande kunskaper. Har du skapat egna program i Edge Cam så är det en merit.
Jobbfakta

Ring Linda Josefsson, 036-17 33 32

Publicerad

28 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 juni

Om företaget

Svenska Tanso AB i Jönköping, ett av Europas ledande företag inom grafitprodukter, söker CNC-operatör.

Svenska Tanso AB har sitt huvudkontor i Jönköping och är ett familjeägt bolag som bildades 1981.
Vi omsätter ca 100 MSEK och sysselsätter ca 40 personer.
Våra produkter är grafit och tekniskt kol. Våra kunder är verksamma i olika branscher som glas-, halvledar-, solcells-, fordons-, verktygs-, och kompositindustrin.
Vi är idag marknadsledande i Norden och Baltikum och på väg in i nya länder.

Svenska Tanso avser att hyra in för att sedan anställa, en så kallad Hyrrekrytering i samarbete med Montico Hrp.

Montico är helhetsleverantör inom HR och erbjuder tjänster inom bemanning, rekrytering, utbildning, verksamhetsutveckling, stöd och matchning samt omställning. Med cirka 650 anställda finns vi idag på ett stort antal orter i södra och mellersta Sverige och vårt huvudkontor finns i Tranås. I Montico-koncernen ingår även Hammarö Svetsteknik AB och Montico Arbetsgivarringen AB.

Din ansökan lämnar du via länken nedan. Varmt Välkommen!

Sista ansökningsdatum är den 20 januari, men då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.