Marknadsföringsansvarig till expansivt bolag

Marknadsföringsansvarig till expansivt bolag

Svenska skrot äger och driver ett antal återvinningsanläggningar och söker dig som är kunnig inom marknadsföring och får saker att hända. Du blir en del av ett drivet team och det kommer att vara få stor möjlighet att påverka företagets utveckling och resultat genom ditt arbete.
Du har chansen att vara med på en spännande resa i att bygga en ledande aktör i branschen och under den resan kommer du att kunna växa med din roll.

Du kommer ansvara för att ansvara för olika marknads- och kommunikationsaktiviteter likväl som konceptutveckling och kampanjarbete. Du kommer att få initiera, producera, koordinera och driva marknadsföringen för våra 5 anläggningar (som framöver kommer att bli fler) genom nära samarbete med ansvariga chefer.

Vi söker dig som är självgående, hands-on och som drivs av att få jobbet gjort!

Huvudsakliga aktiviteter:

· Vara med och utforma en plan för marknadsföringsaktiviteter för att bygga upp varumärkeskännedom samt driva försäljning i traditionella och digitala kanaler

· Utifrån lagd plan initiera, planera, producera och driva olika typer av marknadsförings- och kommunikationsaktiviteter liksom marknadsevent i våra anläggningar

· Ansvar för web och sociala medier, innehåll och funktion. Arbeta med content för att driva försäljning och optimera SEO samt ansvara för strategin gällande paid advertising

· Ansvar för dialog med externa leverantörer, som tryckerier och byråer

Vi tror att du trivs i en vardag med snabba beslut, där en dag kan skilja sig helt från den andra. Du värdesätter hög service och teamarbete, då du vet hur värdefullt det är för ett lyckat resultat.

Du kommer att arbeta med innehåll och layout i form av exempelvis utskick till kund, säljmaterial och lojalitetsprogram men har även ett stort fokus på den digitala kanaler. Du har en viktig funktion i att säkerställa att marknadsföringen konverterar till försäljning.

Din Profil:

Du har eftergymnasial utbildning inom marknadsföring och kommunikation, kompletterat med några års erfarenhet av likvärdiga arbetsuppgifter och ansvar.

Du har god erfarenhet av att skapa digitala och sociala annonskampanjer (Adwords, FB, LinkedIn, Youtube). Du är en duktig skribent och van att skapa content för olika kanaler och målgrupper. Du är en stjärna på digital kommunikation och har därmed en god förståelse för digitala och sociala mediers roll för försäljning.

Du kan hantera högt och lågt och är effektiv med en god förmåga att prioritera, är självgående och har ett starkt driv.

Du har:

· arbetat med Adwords och online annonsering

· arbetat med postala och digitala utskick till kunder

· arbetat med kampanjer, reklam och säljstöd med en god känsla för copy och layout

· erfarenhet av projektledning och att organisera och leda andra

· goda kunskaper i relevanta verktyg bland annat Adobe suit, Google Analytics och Office

· erfarenhet av Marketing Automation-verktyg och CRM-system

Tjänsten kommer innefatta ett antal resdagar per månad.
Mer info
Email Mejla Svenska Skrot
Område Jönköping stad
Yrkesroll Marknadsföring
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 18 okt 2019 (3 dagar kvar)