DISTRIKTSSÄLJARE -BLOUNT International - Södra, GGVV och Jönköping

DISTRIKTSSÄLJARE -BLOUNT International - Södra, GGVV och Jönköping

Är du målinriktad, driven och brinner för att göra affärer?

Vill du arbeta i ett internationellt och marknadsledande bolag?

Skulle du vilja vara betydelsefull i ett spännande företag där kunden och kvalitet är i fokus?

Då är du den vi söker!

Du

Vi söker dig som troligtvis har en bakgrund och erfarenhet av en liknande tjänst. Vi tror att du har en affärsmässig kunskap som gör dig trygg och säker i din roll. Du värderar att vara delaktig i ett team. Du vet hur en utesäljare vardag ser ut. Du har förmågan att motivera dig själv till att nå uppsatta mål och förväntningar. Vi värdesätter självständighet.

Precis som oss är du intresserad av teknik. Vi gillar teknik! Men framförallt har du egenskaperna som gör att du kommer trivas i rollen och hos oss. Du är affärsinriktad och driven med en öppen och social personlighet. I teamet är du en beslutsam lagspelare som arbetar målinriktat och prestigelöst. På BLOUNT finns en tydlig entreprenörsanda, vi tror du har samma anda, vi är nyfikna och gillar utmaningar som utvecklar oss varje dag.

Uppdraget

Innebär att du representerar BLOUNT International i södra Sverige och smålandsregionen. Du fullt ansvar för ditt distrikt och dina kunder som du regelbundet besöker. Till din hjälp har du en gedigen kundsupport som sitter i Varberg, de handhar alla beställningar vissa förfrågningar samt bistår dig som fältsäljare med erforderlig hjälp. Säljarens uppdrag är att bibehålla och utveckla befintliga affärsrelationer och hitta nya affärsmöjligheter som kan vara aktuella för produkter inom OREGONs och CARLTONs segment. Rollen innebär att du ansvarar för att planera och driva försäljningen och utvecklingen mot de satta målen. Du genomför kundbesök och sambesök med kollegor. I vanliga fall är det 1-2 övernattningar i veckan som behövs i snitt för rollen. Att kunna landa in på kontoret i Varberg en gång i veckan är något vi önskar. Du behärskar såväl svenska som engelska i tal och skrift då det behövs för att kunna axla rollen på bästa sätt. B-körkort krävs.

Ansvar:
  • Att genom uppsökande driva försäljningen i distriktet Södra Sverige och småland.
  • För återförsäljare med stor spridning på storlek och verksamhetsinriktning
  • Att genomföra centralt framtagna kampanjer och aktiviteter
  • För att skapa, utveckla och bibehålla lönsamma affärer
  • Att delta i 4 interna säljmöten om året
  • Att delta i kampanj- och mässplanering.
  • Att delta på 3-4 mässor om året (Elmia, Nolia och utvalda event).
Du rapporterar till BLOUNT´s försäljningschef Norden/Baltikum.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Man utgår från hemmet.

Nyfiken på att bli en i vårt team? Välkommen med din ansökan!Kontaktperson
I denna rekrytering samarbetar Svenska Blount AB med Finnveden Säljkraft. För mer information om tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Kajsa Ohlsson 072-717 72 47.

Ansök via www.finnvedensaljkraft.se
Mer info
Kontaktperson Kajsa Ohlsson
Telefon 0340-20 15 73
Område Jönköping stad
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Blount International, Inc. is a global manufacturer and marketer of replacement parts, equipment, and accessories for the forestry, lawn, and garden; farm, ranch, and agriculture; and concrete cutting and finishing markets. Blount sells its products in more than 110 countries around the world.

As a leader in innovation and quality, Blount produces saw chains, bars and sprockets that are well respected in the chain saw and forestry industries and outdoor equipment accessories and parts for the garden and landscape industry. In fact, Blount is the market leader in manufacturing saw chain and guide bars for chain saws. Blount offers these products under the brand names OREGON®, Carlton® and KOX.

För mer information om oss och vår historik

https://blount.com/

Our history