Butikssäljare till Sun Off AB, Jönköping

Butikssäljare till Sun Off AB, Jönköping

Butikssäljare

till Jönköping

Sun Off är Sveriges ledande butikskedja inom solskydd. Vi finns från norr till söder och arbetar både mot offentliga miljöer och privata hem. Hos oss hittar kunden smarta produkter av hög kvalitet med fokus på design och funktion. Vi är med i hela processen - från inspiration och professionell rådgivning till installation.

Vi växer och vi söker dig!

Visst är det extra roligt att arbeta på ett företag som går bra, expanderar och vill framåt? Vi har vuxit snabbt det senaste året och investerar nu för att säkerställa att denna spännande resa fortsätter i samma takt. Därför söker vi ytterligare en driven butikssäljare till vår butik i Jönköping.

I rollen som butikssäljare kommer du att jobba i vår butik/utställning. Du kommer att arbeta med uppgifter såsom försäljning, konsultation och kundbemötande.

Vi erbjuder

En spännande och omväxlande roll i ett växande företag med goda utvecklingsmöjligheter. Du kommer att få en omfattande internutbildning för att du skall få så god produkt- och säljkännedom som möjligt. Vi är ett glatt gäng med högt i tak där vi arbetar prestigelöst och med tätt samarbete.

Tillsammans med våra montörer är du en viktig kugge för att ge kunden bästa möjliga upplevelse och lösning. Sun Off ingår i en kedja från norr till söder, det medför att du får många arbetskamrater att både ge och lära av.

Din profil

Vi söker dig med humor, säljdriv och lust att lära. Du är social, glad och har en positiv inställning och sprider energi till din omgivning. Du behärskar svenska i tal och skrift. Körkort är en klar fördel då du kanske över tid även kommer jobba ute hos kund.

Kontakt & Ansökan

Urvalet sker löpande och vi samarbetar med Säljpoolen i denna rekrytering. Vid frågor kring tjänsten, vänligen kontakta rekryteringskonsult Hampus Johansson på tel. 031-7045194.

Tillsättning sker så fort som möjligt.

Välkommen med din ansökan!

Your browser does not support the video tag.

Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Säljpoolen AB
Sista ansökningsdag 14 feb 2020 (27 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sun Off är Sveriges ledande butikskedja inom solskydd. Vi finns från norr till söder och arbetar både mot offentliga miljöer och privata hem. Hos oss hittar kunden smarta produkter av hög kvalitet med fokus på design och funktion. Vi är med i hela processen - från inspiration och professionell rådgivning till installation. Sun Off drivs i franchiseform och konceptet ägs av Nimex AB, som är Sveriges ledande solskyddstillverkare. Sun Off omsätter ca 100 Mkr och Nimex ca 120 Mkr, bägge i stark expansion. www.sunoff.se www.nimex.se

Sökord: säljare, försäljare försäljning, butiksäljare, butikssäljare, butikförsäljare, butiksförsäljare, butiksbiträde, innesäljare, innesälj