Webbdesigner

Webbdesigner

Om tjänsten

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer vara anställd av Studentwork AB och uthyrd som konsult till vår kund i 6 månader. Rekryteringsprocessen sköts av Studentwork AB och frågor gällande tjänsten eller vår kund ställs till ansvarig konsultchef, i detta fall Lajla Dzebic (lajla.dzebic@studentwork.com). Vi använder oss av ett löpande urval och välkomnar din ansökan idag!

Dina arbetsuppgifter

Vår kund i fråga ska optimera sin webbsida och de är därför i dagsläget ute efter en webbdesigner. I din roll som webbdesigner kommer du att fokusera på hemsidans produkter och design. Du kommer att arbeta aktivt med att retuschera bilder och att skriva produktinformation. Utöver det kommer du även att formera hemsidans webbdesign för en estetisk tilltalande effekt för kunderna. Ett ytterligare fokus på arbetet kommer innebära att du som webbdesigner har ett sinne för försäljning och därför kan anamma det i ditt arbete.

Start: Omgående eller vid överenskommelse

Omfattning: Heltid, konsultuppdrag 6 månader

Arbetstider: Kontorstider

Placeringsort: Jönköping

Din roll

Vi söker dig som har studerat medie- och kommunikationsvetenskap, webbdesign eller en annan likvärdig utbildning på högskole/universitetsnivå. Vi tror att du som person är kreativ, har ett stort intresse för kreativt arbete och dessutom har ett öga för detaljer. Då du kommer designa en e-handelssida tror vi att du är försäljningsfokuserad och har ett kundperspektiv i tanken. För att anamma rollen bör du ha kunskaper inom InDesign, Photoshop och/eller Illustrator.

Om Studentwork

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Kontaktperson Lajla Dzebic
Telefon 0704800369
Område Jönköping stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 31 maj 2020 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

För vår kunds räkning söker vi just nu en webbdesigner!

Är du en kreativ person med en känsla för försäljning? Är du en fena på Photoshop och har ett sinne för detaljer? Då kan du ansöka redan nu för en projektanställning som Webbdesigner!