Webbutvecklare sökes till expansivt bolag i Jönköping!

Webbutvecklare sökes till expansivt bolag i Jönköping!

Har du några års erfarenhet av webbutveckling och programmering? Är du redo att ta nästa steg i din karriär? Då har vi en spännande tjänst för dig!

Information om uppdraget:

Vi söker nu en webbutvecklare/programmerare till vår kund i Jönköping. I rollen som webbutvecklare kommr du ha ansvar för olika typer av projekt och driva dem från start till mål. Du kommer samtidigt få arbeta brett inom olika uppdrag med möjlighet till att arbeta djupare inom just ditt intresseområde. Du kommer att få arbeta med den senaste tekniken och du kommer främst arbeta inom Microsoft samt .net. I rollen som webbutvecklare kommer du arbeta nära med både kollegor och kunder där du får möjligheten att vara med och ta utvecklingen framåt.

Detta är en rekrytering vilket innebär att du blir direkt anställd av vårt kundföretag. Du kommer främst arbeta från kontoret i Jönköping med undantag för förekommande konsultuppdrag.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har en högskoleutbildning inom IT/data alternativt några års arbetslivserfarenhet inom webbutveckling/programmering, du har tidigare arbetat med både Microsoft och .net. Som person är du flexibel och är inte rädd för nya utamningar, du är nyfiken och är en självgående person som själv söker nya svar på gamla frågor. Du brinner för tekniken samtidigt som du vill ge kundnytta.

Du får vara en del av ett gäng där det är högt i tak och där man dagligen främjar utvecklingen och nya idéer.
Är du redo för nästa utmaning? Sök då tjänsten redan idag då urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kommer att tillsättas så fort vi hittat rätt kandidat. Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 31 okt 2019 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com