Underhållsmekaniker sökes till ledande bolag i Jönköping!

Underhållsmekaniker sökes till ledande bolag i Jönköping!

Har du ett gediget tekniskt intresse? Har du tidigare erfarenhet inom underhåll eller mekanik? Söker du efter en ny utmaning samt nya utvecklingsmöjligheter? Då har vi rätt tjänst för dig!

Information om uppdraget:

För kunds räkning söker vi nu underhållsmekaniker med start under hösten 2021. I denna roll kommer du att arbeta i en produktionsmiljö med underhåll av komplex maskinutrustning. Du kommer få ansvara över att utföra service, underhåll och felsökning av industrimaskiner inom bearbetning, gjuteri, process och automationer.
Vidare kommer arbetsuppgifterna bland annat att bestå av:
  • Förebyggande samt avhjälpande underhåll.
  • Felsökningar.
  • Serviceåtgärden och service montage.
  • Beställning av material.
  • kundkontakt, återrapportering samt uppföljning.
Ditt övergripande mål är att verka proaktivt för att undvika driftstörningar eller att oplanerade produktionsstopp uppstår hos kund. Således är det mycket viktigt att vid varje besök av en anläggning noggrant söka efter eventuella brister och föreslå åtgärder på dessa för kunden. Du skall också konstant verka för att förbättra och effektivisera kundens anläggning inom funktion, driftsäkerhet och miljö.
Vårt kundföretag är verksamma inom industriservice och hjälper dagligen industrier med säkerhetslösningar och effektivisering. Vårt kundföretag erbjuder dig som medarbetare goda utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att du blir direkt anställd av vårt kundföretag men StudentConsulting sköter rekryteringsprocessen. Tjänsten är på heltid där du kommer att arbeta måndag-fredag med start enligt överenskommelse. Servicearbete kan innebära kort inställelsetid och snabba förändringar, vilket kräver flexibilitet.

Utgångs/Placeringsort Huskvarna, upptagningsområde Sverige, med fokus Småland. Beredskapstid förekommer i tjänsten.

Detta söker vi:

För att trivas i denna roll ser vi gärna du har en eftergymnasial utbildning inom maskin, teknik eller automation alternativt att du har några års erfarenhet inom produktionsindustrin med kompetens inom underhåll och eller service. Kunskap inom mekanisk felsökning är meriterande för tjänsten.

Vidare ställer tjänsten krav på en god teknisk förståelse både i praktiken och i teorin. Har du dessutom ett förflutet inom industri, produktion eller automation så kommer du att ha en fördel att sätta dig in i de tekniska aspekterna.

Som person är du självgående och kan utan problem strukturera upp samt planera ditt arbete. Du har ett stort tekniskt intresse och brinner för att utvecklas inom din roll. Du har en god social kompetens och har lätt för att kommunicera med andra människor. B-körkort är ett krav för tjänsten då du kommer att förflytta dig inom tjänsten.

Kan detta vara något för dig? Vi ser fram emot din ansökan redan idag!

Sökord: heltid, Jönköping, servicetekniker, mekaniker, underhållsmekaniker

Sökord: heltid, Jönköping, servicetekniker, mekaniker, underhållsmekaniker
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 30 sept 2021 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com