Truckförare sökes på heltid till produktion i Mullsjö!

Truckförare sökes på heltid till produktion i Mullsjö!

Är du en person som trivs att jobba i en fartfylld organisation? Har du truckkort och vill arbeta som truckförare? Då har vi en spännande tjänst för dig.

Information om uppdraget:

Vi söker nu truckförare till vårt kundföretag som ligger beläget i Mullsjö. I rollen som truckförare kommer du att arbeta med utleveranser samt att hantera godset och emballering av gods. Du kommer dagligen köra truck i produktionen vilket ställer krav på att du har truckkort A1-A4 samt B1-B2.

Detta är ett heltidsjobb där du kommer arbeta 06:45-16:00 måndag-torsdag, 06:45-14:15 på fredagar. Uppdraget förväntas starta i maj där du kommer bli anställd av StudentConsulting men utföra arbetet hos vårt kundföretag i Mullsjö.

Detta söker vi:

Som person är du stresstålig, noggrann och har ett stort driv. Du tycker om att arbeta i högt tempo, samt att du är kvalitetsmedveten och målmedveten. Har du erfarenhet från lager och logistikbranschen är detta meriterande.

Krav för tjänsten är att du har truckkort A1-A4 samt B1-B2.

Då det förekommer en del tunga lyft ställer det krav på att du ska kunna arbeta fysiskt. Vidare krav för tjänsten är att du behärskar svenska i tal och skrift.

Låter detta som något för dig? Ta chansen och sök tjänsten redan idag!

Sökord: truckförare, heltid, Mullsjö, produktion

Sökord: truckförare, heltid, Mullsjö, produktion
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com