Truckförare sökes för sommarjobb

Truckförare sökes för sommarjobb

Har du erfarenhet av truckkörning med ledstaplare? Är du en engagerad person som vill jobba som truckförare i sommar? Då kan vi ha jobbet för dig!

Information om uppdraget:

För kunds räkning söker vi nu erfarna truckförare med behörighet för ledstaplare (A2). Kunden är en stor aktör i Jönköping som ligger beläget vid Torsvik. Då det börjar närmar sig sommaren är vår kund i behov av ytterligare personal för att förstärka sitt team på lagret. Arbetsuppgifterna består först och främst av att köra ledstaplare på lagret, introduktion kommer du att få på plats.

Vår kund har öppet dygnet runt och behöver extra förstärkning på kvällsskiftet. Arbetstiderna kan variera men är oftast förlagda någon gång mellan 16-01 samt 18-03

Vi ser gärna att du har möjlighet att gå upplärning nu under våren, och du kan arbeta under hela sommarperioden. Möjlighet att fortsätta arbeta extra efter sommaren finns och vi ser att du som söker har minst ett år kvar av dina studier.

Detta söker vi:

Du som söker ska gärna ha en god erfarenhet av lagerjobb och truckkörning, framförallt körning av ledstaplare. Arbetet är fysiskt krävande och tunga lyft kan förekomma. Som person ska du vara en lagspelare som är pålitlig, noggrann samt arbetsvillig. Du ska även trivas i att arbeta i ett högt tempo och vara en ansvarstagande person. Du som söker ska också kunna behärska svenska i tal och skrift. Erfarenhet inom lagerbranschen är meriterande. Vi förutsätter även att du är flexibel och ansvarsfull och inte främmande för att hoppa in med kort varsel.

Det är ett krav att du studerar på minst 50% och att du kan jobba två pass i veckan och hoppa in med kort varsel. B-körkort är inget krav men då det är begränsade bussförbindelser till arbetsplatsen så är körkort och tillgång till egen bil fördelaktigt.

Vill du arbeta mycket i sommar? Sök då tjänsten redan idag!
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com