Truckförare sökes för heltidsjobb på dagtid!

Truckförare sökes för heltidsjobb på dagtid!

Är du en person med hög arbetsmoral som är noggrann och trivs med att arbeta i ett högt tempo? Har du erfarenhet av lagerjobb och truckkörning? Då kan vi ha tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Som lagerarbetare kommer du arbeta med paketsortering, lastning och lossning med truck samt andra diverse arbetsuppgifter som kan förekomma på ett lager/terminal. Här får du chans till att testa på flera olika spännande arbetsuppgifter och i ett högt tempo.

Viktigt för tjänsten är att du som söker har erfarenhet av att köra truck och du har truckbehörigheterna A1-A4 samt B1-B4. Det är meriterande om du har kört mycket skjutstativ och motvikstruck. Arbetstiderna är förlagda på dagtid mellan 07:00-16:00 måndag-fredag. Start för uppdraget är omgående och detta behov kommer pågå tillsvidare.

Tjänsten är på heltid med goda chanser till förlängning. Du blir anställd av StudentConsulting men utför arbetet hos vår kund.

Detta söker vi:

Arbetet kan periodvis vara tungt och fysiskt krävande vilket innebär att vi gärna ser att du har god fysik och inte är rädd för att ta i när det behövs. Har du tidigare erfarenhet av terminalarbetare och/eller truckkörning är det meriterande.

Krav för tjänsten är truckkort A1-A4 samt B1-B4.

Sök tjänsten redan idag då vi kommer tillsätta tjänsten så fort vi träffar rätt person!

Sökord: truckförare, lagermedarbetare, heltid, Jönköping, lager

Sökord: truckförare, lagermedarbetare, heltid, Jönköping, lager
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 11 juli 2022 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com