Truckförare sökes för extrajobb på kvällstid

Truckförare sökes för extrajobb på kvällstid

Har du erfarenhet av lagerarbete och att köra plocktruck? Är du student och vill arbeta extra på kvällar? Då kan vi ha jobbet för dig!

Information om uppdraget:

För kunds räkning söker vi nu truckförare som vill arbeta extra med A1-behörighet. Kunden är en stor aktör i Jönköping som ligger beläget vid Ljungarum i Jönköping. Då vår kund befinner sig i en expansiv fas är de i behov av ytterligare personal för att förstärka sitt team på lagret. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av att köra plocktruck på lagret via en slinga där du kommer plocka orders som ska ut till kunder. Introduktion kommer du att få på plats.

För att vara aktuell för uppdraget måste du vara studerande eller ha en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%. Arbetstiderna är förlagda någon gång mellan 13:00-22:00, måndag-fredag men det är OK att arbeta kortare del av passet t.ex. 17:00-22:00. Vi ser gärna att du som söker ska kunna arbeta minst 2 pass i veckan samt ha en god tillgänglighet i sommar. Uppdraget förväntas starta i juni/juli.

Detta söker vi:

Du som söker ska gärna ha en god erfarenhet av lagerjobb och framförallt körning av plocktruck (A1). Arbetet kan vara fysiskt krävande och tunga lyft kan förekomma. Som person ska du vara en lagspelare som är pålitlig, kvalitetsmedveten samt arbetsvillig. Du ska även trivas i att arbeta i ett högt tempo och vara en ansvarstagande person. Du som söker ska också kunna behärska svenska i tal och skrift. Erfarenhet inom lagerbranschen är meriterande.

Tjänsten innebär att man blir anställd av StudentConsulting men kommer utföra arbetsuppgifterna hos vårt kundföretag. Uppdraget förväntas starta i juni/juli med upplärning.

Sökord: truckförare, lager, extrajobb, student, Jönköping

Sökord: truckförare, lager, extrajobb, student, Jönköping
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 13 juli 2022 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com