Truckförare sökes för extrajobb på kvällar!

Truckförare sökes för extrajobb på kvällar!

Har du erfarenhet av lagerarbete och att köra truck? Är du student och vill arbeta extra på kvällar och eftermiddagar? Då kan vi ha jobbet för dig!

Information om uppdraget:

För kunds räkning söker vi nu truckförare som vill arbeta extra med A1-behörighet. Kunden är en stor aktör i Jönköping som ligger beläget vid Torsvik. Då vår kund befinner sig i en expansiv fas är de i behov av ytterligare personal för att förstärka sitt team på lagret. Arbetsuppgifterna består först och främst av att köra truck på lagret samt lastning och lossning. Introduktion kommer du att få på plats.

För att vara aktuell för uppdraget måste du vara studerande eller ha en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%. Vi ser gärna att du som söker ska kunna arbeta framförallt onsdagar 15-00 eller fredagar mellan 06-19. Vi ser också att du kan vara öppen för att arbeta mer pass.

Detta söker vi:

Du som söker ska gärna ha en god erfarenhet av lagerjobb och truckkörning, framförallt körning av plocktruck (A1), skjutstativ är meriterande. Arbetet är fysiskt krävande och tunga lyft kan förekomma. Som person ska du vara en lagspelare som är pålitlig, noggrann samt arbetsvillig. Du ska även trivas i att arbeta i ett högt tempo och vara en ansvarstagande person. Du som söker ska också kunna behärska svenska i tal och skrift. Erfarenhet inom lagerbranschen är meriterande.

Tjänsten innebär att man blir anställd av StudentConsulting men kommer utföra arbetsuppgifterna hos vår kund. Uppdraget förväntas starta september med upplärning.

Låter detta intressant? Sök då tjänsten redan idag. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum då urval och intervjuer sker löpande.

Sökord: truckförare, extrajobb, terminalarbete, lager

Sökord: truckförare, extrajobb, terminalarbete, lager
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 20 dec 2022 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com