Truckförare sökes för extrajobb kväll och natt!

Truckförare sökes för extrajobb kväll och natt!

Har du erfarenhet av truckkörning med ledstaplare? Är du en engagerad person som vill jobba extra vid sidan av dina studier? Då kan vi ha jobbet för dig!

Information om uppdraget:

För kunds räkning söker vi nu erfarna truckförare med behörighet för ledstaplare (A2). Kunden är en stor aktör i Jönköping som ligger beläget vid Torsvik. Då vår kund befinner sig i en expansiv fas så är de i behov av ytterligare personal för att förstärka sitt team på lagret. Arbetsuppgifterna består först och främst av att köra ledstaplare på lagret, introduktion kommer du att få på plats.

Vår kund har öppet dygnet runt och behöver extra förstärkning på kvällsskiftet. Arbetstiderna kan variera men är oftast förlagda någon gång mellan 16-01 samt 18-03

Under terminerna har du möjlighet att påverka dagarna du vill jobba, då du själv lägger din tillgänglighet i vårt system för att kunna kombinera dina studier eller annan huvudsaklig syssla. Minst 2 pass/vecka är ett krav, man ska kunna arbeta både vardagar och helger! Vi ser långsiktigt på uppdraget och ser att du som söker har minst ett år kvar av dina studier.

Detta söker vi:

Du som söker ska gärna ha en god erfarenhet av lagerjobb och truckkörning, framförallt körning av ledstaplare. Arbetet är fysiskt krävande och tunga lyft kan förekomma. Som person ska du vara en lagspelare som är pålitlig, noggrann samt arbetsvillig. Du ska även trivas i att arbeta i ett högt tempo och vara en ansvarstagande person. Du som söker ska också kunna behärska svenska i tal och skrift. Erfarenhet inom lagerbranschen är meriterande. Vi förutsätter även att du är flexibel och ansvarsfull och inte främmande för att hoppa in med kort varsel.

Det är ett krav att du studerar på minst 50% och att du kan jobba två pass i veckan och hoppa in med kort varsel. B-körkort är inget krav men då det är begränsade bussförbindelser till arbetsplatsen så är körkort och tillgång till egen bil fördelaktigt.

Vill du arbeta mycket i höst? Sök då tjänsten redan idag!
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 25 nov (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se