Terminalarbetare sökes för extrajobb på kvällar!

Terminalarbetare sökes för extrajobb på kvällar!

Är du en person som trivs att jobba i en fartfylld & målstyrd organisation? Har du erfarenhet av terminalarbete och vill arbeta extra? Då kan vi ha tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Som terminalarbetare kommer du att arbeta med sortering av gods och diverse andra arbetsuppgifter som kan förekomma på en terminal. Här får du chans till att testa på flera olika spännande arbetsuppgifter och i ett högt tempo.

Vi söker dig som studerar eller har annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50 % till vår kund i Jönköping på Torsvik. Vi söker dig som vill komplettera vårt team hos en av våra största kunder i Jönköping.

Arbetstiderna är förlagda måndag-fredag mellan 16:30-00.. Du lägger in din egen tillgänglighet men vi ser gärna att du som söker ska kunna arbeta minst 2 pass i veckan. Start för uppdraget är under april månad och sträcker sig över sommaren samt till hösten, så vi ser gärna att du som söker har minst ett år kvar på dina studier.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är positiv och arbetsvillig samt att du är inte rädd för att ta i när och där det behövs. Arbetet är periodvis tungt och innehåller tunga lyft vilket innebär att du bör ha en god fysik. Då arbetsbelastningen kan variera är det viktigt att du kan hålla ett högt arbetstempo. Vi förutsätter även att du är flexibel och ansvarsfull och inte främmande för att hoppa in med kort varsel. Det är ett krav att du studerar på minst 50% och att du kan jobba två pass i veckan och hoppa in med kort varsel. Truckkort är meriterande men inget krav för tjänsten.

Det är fördelaktigt om du har B-körkort och tillgång till egen bil.

Är du den vi söker? Ansök till tjänsten redan idag eftersom tjänsten kommer att tillsättas löpande. Intervjuer kommer att hållas löpande.

Sökord: termimalarbetare, extrajobb

Sökord: termimalarbetare, extrajobb
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 25 maj 2022 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com