Systemutvecklare sökes till spännande företag i Jönköping!

Systemutvecklare sökes till spännande företag i Jönköping!

Är ditt stora intresse IT och programmering? Har du tidigare erfarenhet av systemutveckling samt produktutveckling? Då har vi den rätta tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Vi söker just nu en systemutvecklare som har tidigare erfarenhet av C#, .NET samt SQL. Tjänsten innebär att du kommer arbeta med företagets egenutvecklade programvara för plocksystem till lagerverksamheter. Du kommer att få arbeta med att utveckla och effektivisera företagets mjukvara som implementerar ny teknik och moderniserar traditionell lagerhållning till externa kunder. Vidare ska denna programvara integreras med kundens affärssystem för att skapa en effektivare lösning samt överblick över kundens lagerhållning.

Vårt kundföretag är beläget i centrala Jönköping och tillhandahåller tjänster inom IT-support, molntjänster samt mjukvaruutveckling. Primärt kommer dina arbetsuppgifter att utföras på kundföretagets kontor där du genomför driftstöd samt förändringar i det dagliga systemet. Det finns en god utvecklingspotential hos kundföretaget där du kommer att kunna ta större ansvar och påverka ditt arbete.

Detta är en direktrekrytering vilket innebär att du blir erbjuden en anställning direkt hos kund.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för denna tjänst ser vi gärna att du har en relevant högskoleutbildning och några års erfarenhet inom systemutveckling. Du har goda kunskaper inom .NET, C# samt SQL, det är meriterande om du har kunskap inom Javascript och Visual Studio. Personliga egenskaper som vi värdesätter är bland annat ansvarstagande, stresstålighet samt noggrannhet. Du är även en kreativ person som brinner för problemlösningar samt att du kan se utvecklingsmöjligheter från olika synvinklar. Det kan förekomma personlig kundkontakt i tjänsten så du bör därför ha en god kommunikativ förmåga. Det är meriterande om du har B-körkort men det är inget krav för tjänsten.

Är du intresserad av denna tjänst? Sök redan idag då tjänsten kommer att tillsättas så fort vi hittat rätt kandidat!
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se