Supporttekniker sökes till Bonnier News i Jönköping!

Supporttekniker sökes till Bonnier News i Jönköping!

Har du ett brinnande intresse för teknik? Har du tidigare arbetat med IT-frågor i en supporterande funktion? Då har vi jobbet för dig!

Information om uppdraget:

Vi söker nu en Supporttekniker till Bonnier News i Jönköping där du kommer få vara en del av deras IT-team. I rollen som Supporttekniker kommer du att hantera och lösa inkommande ärenden när det gäller IT-frågor. Du kommer ha daglig kontakt med organisationens övriga medarbetare, bemanna upp telefonsupporten samt hantera leveranser och hanteringen av lokala IT-ärenden. Du kommer till stor del arbeta i Mac-miljö men även i PC och i Windows.

Tjänsten innebär att du kommer bli anställd av Studentconsulting men utföra arbetet hos Bonnier News i Jönköping. Arbetstiderna är förlagda måndag-fredag 8-17. Tjänsten kräver ibland resa till annan ort och viss skiftgång utanför ordinarie arbetstid 8-17. Placeringsort och kontor är i Jönköping. Enstaka arbetsdagar från hemmakontoret kan beviljas först när du blivit självgående i din roll. Tilltänkt startdatum för tjänsten är i början av januari 2023.

Du kommer vara en del av ett bolag som är i ständig utveckling och en bransch som idag står inför en transformation mot en mer digital värld.

Detta söker vi:

För att bli framgångsrik i rollen som IT supporttekniker ser vi att du har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom IT support. Du har ett stort intresse för IT och trivs med att knyta kontakter och har en vilja av att vara behjälplig. Du har en god kommunikativ förmåga samt att du är en nyfiken person som gärna vill lära dig nya saker och fortsätta utvecklas.

Vi ser gärna att du som söker har någon arbetslivserfarenhet inom en IT-supporterande roll samt kunskap inom Windows 11/MacOS. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet och kunskap i Active Directory samt kunskap inom nätverk och Windows/Linus-hantering. Du är flytande i svenska i både tal och skrift. B-körkort är meriterande för tjänsten men inget krav.


Brinner du för IT och vill arbeta i en supporterande roll? Sök då tjänsten redan idag! Urval och intervjuer sker löpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan!

Sökord: Supporttekniker, IT-support, IT, Jönköping

Sökord: Supporttekniker, IT-support, IT, Jönköping
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.studentconsulting.se/
Sista ansökningsdag 12 dec 2022 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se