Student sökes för spännande extrajobb som truckförare!

Student sökes för spännande extrajobb som truckförare!

Har du erfarenhet av körning med motviktstruck? Är du en engagerad person som vill jobba extra vid sidan av dina studier? Då kan vi ha jobbet för dig!

Information om uppdraget:

StudentConsulting har lång erfarenhet av att leverera lager- och logistikpersonal i Sverige. Vi erbjuder spännande uppdrag hos våra välkända kundföretag och en bra internationell referens inför framtiden. Hos StudentConsulting värderas ditt arbete högt och ett fokus på en yrkesstolthet är viktigt. Tveka inte att skicka in din ansökan idag!

För kunds räkning söker vi nu en truckförare med motvikts-behörighet. Kunden är en stor aktör i Jönköping som ligger beläget vid Solåsen. Då vår kund befinner sig i en expansiv fas så är de i behov av ytterligare personal under kvällstid för att förstärka sitt team på lagret. Arbetsuppgifterna består först och främst av att köra motviktstruck på lagret samt lastning och lossning.

För att vara aktuell för uppdraget ska du vara tillgänglig att arbeta minst 2 arbetspass i veckan. Tiderna är förlagda måndag-torsdag, 17:00-22:00 med start i augusti. Behovet väntas att pågå tillsvidare så vi ser gärna att du har minst 1 år kvar av studierna.

Vidare skall du vara studerande eller ha en annan huvudsaklig syssla på minst 50 % för att vara aktuell för tjänsten.

Detta söker vi:

Du som söker ska gärna ha en god erfarenhet av lagerjobb och truckkörning, framförallt körning av motviktstruck. Arbetet är fysiskt krävande och tunga lyft kan förekomma. Som person ska du vara en lagspelare som är pålitlig, noggrann samt arbetsvillig. Du ska även trivas i att arbeta i ett högt tempo och vara en ansvarstagande person. Du som söker ska också kunna behärska svenska i tal och skrift. Erfarenhet inom lagerbranschen är meriterande.

Tjänsten innebär att man blir anställd av Studentconsulting men kommer utföra arbetsuppgifterna hos vår kund.

Är du personen vi söker? Sök då redan idag då intervjuer hålls löpande!
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se