Sommarjobba som B-chaufför!

Sommarjobba som B-chaufför!

Är du student och söker sommarjobb? Är du intresserad av ett fartfyllt arbete som budbilschaufför? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Vårt kundföretag är en ledande aktör inom logistiktjänster till, från och inom Norden. De når ut till 4,5 miljoner hushåll och flera hundra tusen svenska företag varje dag. Totalt hanterar vårt kundföretag ca 20 miljoner försändelser per dag.

Arbetsuppgifterna består av att leverera bud hem till kund efter en förutbestämd rutt. Tjänsten är ett sommarvikariat med start v29-v33 och vi ser att du som söker är tillgänglig under samtliga veckor. Arbetstiderna är förlagda måndag-fredag, 06:30-15:30. Vidare finns det goda chanser till förlängning där du får möjlighet att arbeta extra på kvällar vid sidan av dina studier.

Tjänsten innebär att du kommer vara anställd som konsult hos StudentConsulting, men arbetet kommer vara förlagt ute hos vår kund. Vi ser långsiktigt på uppdraget och ser att du som söker har minst ett år kvar av dina studier.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är noggrann, serviceinriktad samt har god teknisk förståelse. Du har körvana samt en god lokalkännedom i Jönköping med omnejd. Arbetet är periodvis tungt, varför du bör ha en god fysik. Vidare klarar du av att arbeta självständigt i ett högt och tidsanpassat tempo utan problem. Då bilkörning är en naturlig del av arbetet är B-körkort är ett krav.

Låter detta som något för dig? Skicka då in din ansökan redan idag! Intervjuer hålls löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Sökord: budbilschaufför, budbil, Jönköping, sommarjobb, student

Sökord: budbilschaufför, budbil, Jönköping, sommarjobb, student
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 28 juni 2022 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com