Sommarjobb för en B-chaufför!

Sommarjobb för en B-chaufför!

Studerar du på högskolan och vill dryga ut kassan under 4 veckor i sommar? Är du serviceinriktad och noggrann? Tycker du om att köra bil? Då kan vi ha jobbet för dig!

Information om uppdraget:

Vi söker för kunds räkning en person som vill arbeta som distributionsförare hos vår kund i Jönköping. Arbetet är förlagt mån-fre, kl. 07.00-16.00 under perioden v28-31 och det finns mycket goda chanser till extrajobb under hösten.

Arbetet består av att lasta och distribuera kundens produkter till både privatpersoner samt till företag. Produkterna är mestadels producerade i glas och det är därför av yttersta vikt att du är en person som kan handskas med produkter med en god försiktighet. Tunga lyft förekommer i arbetet så vi ser gärna att du har en god fysik.

Du kommer att bli anställd hos oss på StudentConsulting men arbetet kommer att utföras hos vår kund i Jönköping.

Detta söker vi:

Arbetet kräver noggrannhet och stresstålighet då det förekommer flera stopp hos olika kunder under en och samma dag. Du är van att hantera kunder. Du har B körkort och har du erfarenhet från liknande arbete är det meriterande.

Urval sker löpande och tjänsten tillsätts när vi träffat rätt kandidat. Välkommen med din ansökan redan idag!
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se