Platschef sökes till Ledande bolag i Jönköping!

Platschef sökes till Ledande bolag i Jönköping!

Har du erfarenhet av att arbeta i kundtjänst eller liknande kundserviceyrke i ledande befattning? Beskriver du dig som serviceinriktad, engagerad och lyhörd? Då har vi det rätta uppdraget för dig!

Information om uppdraget:

Rollen som Platschef innebär i huvudsak att leda, fördela och följa upp det dagliga operativa arbetet för sitens 100 anställda. Vidare skall du delta i utvecklingsarbetet tillsammans med avdelningschefer och se till att personal- budget- och arbetsmiljöansvaret följs upp och efterlevs.

Arbetsuppgifterna kommer att innebära:
  • Leda och fördela arbetet
  • Skapa förutsättningar för alla att göra ett bra jobb där alla trivs i en kultur med högt i tak.
  • Arbeta operativt med den dagliga verksamheten
  • Arbeta strategiskt för att modernisera och effektivisera avdelningen
  • Följa upp budget och nyckeltal
  • Utveckla kundrelationer
Tjänsten är en direktrekrytering på heltid vilket innebär att du kommer bli anställd av vår kund. Arbetstiderna är förlagda under kontorstider. StudentConsulting sköter rekryteringsprocessen och alla frågor hänvisas till oss. Tjänsten tillsätts så snart vi har hittat rätt kandidat.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du har:
  • Tidigare erfarenhet av kundtjänst eller ett motsvarande yrke inom kundbemötande.
  • Du talar svenska och engelska flytande i tal och skrift
Tjänsten är vidare för dig som haft en ledande befattning tidigare eller som vill växa in i en ledande roll. Det är även meriterande om du har erfarenhet av callcenterbranschen men det är inget krav.

Som person är du lugn, lyhörd och har en god kommunikativ förmåga samt att du drivs av arbete i en föränderlig miljö. Du har hög social kompetens och en öppen och lösningsorienterad attityd.

Tempot kan från tid till annan vara ganska högt beroende på säsong. Det är därför viktigt att du är tydlig och har god struktur och ordning på ditt arbete, god samarbetsförmåga och kan hålla flera bollar i luften för att kunna hålla en hög servicenivå mot kunder.

Stämmer ovanstående in på dig? Sök redan idag då urval och intervjuer sker löpande!

Sökord: kundtjänst, operation manager, Platschef

Sökord: kundtjänst, operation manager, Platschef
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 28 feb 2021 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com