Ordermottagare sökes för extrajobb i Jönköping!

Ordermottagare sökes för extrajobb i Jönköping!

Söker du ett administrativt extrajobb? Är du noggrann, strukturerad och serviceinriktad? Då kan du vara den vi söker!

Information om uppdraget:

För kundsräkning söker vi nu en noggrann och positiv ordermottagare till deras kundsupports team. I dina arbetsuppgifter ingår det att ta emot order via mail och administrera dessa i förtegets affärssystem. Arbetet kan även innebära andra administrativa uppgifter så som uppdatering av artikelinformation samt uppdatering av prisnivåer. Vidare innebär rollen flera kontaktytor med såväl interna som externa personer.

Du kommer att vara placerad på kundens kontor i Bankeryd och arbetstiderna är förlagda måndag-fredag mellan 09:00-16.00. Du skall finnas tillgänglig för att arbeta minst två dagar i veckan under terminerna och upp mot heltid under sommaren. Behovet är varierande så du måste vara flexibel.

Tjänsten kommer tillsättas omgående med introduktion under februari månad och du startar din nya tjänst med en introduktion ett antal arbetspass. Du kommer vara anställd av oss på StudentConsulting men uthyrd som konsult till vår kund.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är studerande på minst 50% eller har annan huvudsaklig sysselsättning. Det är önskvärt om du går en utbildning som är riktad mot ekonomi/administration.

För att trivas i denna roll tror vi att du är en engagerad person som trivs med att arbeta självständigt med administrativa arbetsuppgifter. Du är ordningsam, lösningsorienterad och förstår vikten av vad som ska prioriteras först och tar gärna egna initiativ. Du trivs i en serviceinriktad roll och kan bemöta kunderna såväl korrekt som snabbt men likaså har du lätt för att samarbeta med dina kollegor.

Det är meriterande om du arbetat med orderhantering tidigare, men inget krav. Viktigare är att du har lätt för att lära dig, har god datorvana och kan uttrycka dig väl i både tal och skrift.
Låter detta intressant? Sök tjänsten redan idag då urval och intervjuer sker löpande. Välkommen med din ansökan!

Sökord: kundtjänst, Administration, ordermottagare

Sökord: kundtjänst, Administration, ordermottagare
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Administration, Assistent, Service & Kundtjänst
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 31 jan 2020 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com