Ordermottagare/kundtjänstmedarbetare sökes!

Ordermottagare/kundtjänstmedarbetare sökes!

Brinner du för kundservice? Tycker du om att arbeta självständigt och att ta ansvar? Då har vi en spännande tjänst för dig!

Information om uppdraget:

För kunds räkning söker vi nu en ordermottagare/kundtjänstmedarbetare med placering i Jönköping. I denna roll kommer du att arbeta med artikeluppdateringar, uppdatering av prislistor, ordermottagning samt offerthantering. Du kommer även att arbeta med reklamationer och fungera som en slags support för säljorganisationen. Du kommer att ingå i ett mindre team där du kommer få ta ansvar och arbeta flexibelt. Vårt kundföretag är marknadsledande inom belysning och arbetar uteslutande med återförsäljare.

Detta är en rekrytering vilket innebär att vi på Studentconsulting sköter rekryteringsprocessen men du kommer få anställning direkt hos kund. Arbetstiderna är förlagda dagtid måndag-fredag.

Detta söker vi:

Vi söker nu dig som vill arbeta med kundservice samt arbeta administrativt. Du ska gärna ha tidigare erfarenhet av kundservice eller liknande tjänst. Har du tidigare arbetat inom inrednings- eller belysningsbranschen är detta meriterande. Som person är du noggrann och strukturerad samt att du har en hög grad av kvalitetskänsla. Du har ett stort driv att genomföra ditt arbete och du drivs av effektivisering samt organisering. För att trivas i denna roll talar du och skriver obehindrat i svenska och engelska.

Låter denna tjänst intressant? Sök då tjänsten redan idag! Urval och intervjuer sker löpande.
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Administration, Service & Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 23 sept (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se