Mjukvaruutvecklare sökes till innovativt företag

Mjukvaruutvecklare sökes till innovativt företag

Vill du bli en del av ett expansivt, internationellt bolag, och vara med på resan mot en spännande framtid- då har vi jobbet för dig! I ditt yrke kommer du arbeta i projekt för att utveckla robotteknik, från start till färdig produkt.

Information om uppdraget:

Företaget är ett ungt företag med huvudkontor i Kina. Med en teknik som ligger i framtidens anda har de som mål att vara ett av de ledande företagen inom sin bransch år 2020.

Tjänsten är tilltänkt att starta omgående och är på heltid. Du behöver tala engelska flytande för att kunna kommunicera med kollegor och kunder världen över. Du kommer bli anställd under Student Consulting, men kommer att utföra ditt arbete ute hos kund, med goda möjligheter att bli övertagen av kund på sikt.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är erfarenhet inom inbyggda system, gärna med någon form av elektronikbagrund. Du har erfarenhet av mjukvaruutveckling inom inbyggda system och har ett stort intresse inom teknik, och mjukvara i synnerhet. Vi ser gärna att du har en ingenjörsutbildning, men har du liknande utbildning samt ett stort intresse och eget driv räcker det långt! Har du erfarenhet inom Cortex M och C/C++ programmering är det en fördel.

Vill du vara med på en spännande resa- tveka inte över att skicka in din ansökan redan idag!

Sökord: Programmerare, Utveckling, Heltid

Sökord: Programmerare, Utveckling, Heltid
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com