Miljö- och kvalitetsansvarig sökes till kund i Jönköping.

Miljö- och kvalitetsansvarig sökes till kund i Jönköping.

Har du tidigare arbetat med kvalitet och miljö? Har du erfarenhet av uppföljning av verksamheter? Då har vi en spännande tjänst för dig!

Information om uppdraget:

Vi söker nu dig som vill arbeta som miljö- och kvalitetsansvarig med samordningsfunktion. I denna roll kommer du att arbeta med frågor inom ISO 14001/9001 och därefter styra företagets miljöarbete samt representera vårt kundföretag externt mot myndigheter och certifieringsorgan inom miljöfrågor. Du kommer vidare att bevaka miljörelaterade lagar, koordinera och genomföra interna kvalitetsrevisioner samt ansvara för uppföljning och rapportering av kvalitetsstatus.

Du kommer även att fungera som ett internt stöd när det gäller att ta fram riktlinjer, anvisningar och styrande dokument. Andra arbetsuppgifter kan även vara att upprätthålla kontakter med arbetstagar- och arbetsgivarorganisationer och utveckla rutiner samt kvalitetssäkra metoder.

Vårt kundföretag som ligger beläget i Jönköping erbjuder städservice och fastighetsskötsel till både företag och privatpersoner. Vår kund befinner sig i en expansiv fas och behöver därmed utöka sin personalstyrka. Detta uppdrag innebär att du kommer bli anställd av StudentConsulting men utföra ditt arbete hos kund. Det finns goda möjligheter att bli övertagen av kund.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har erfarenhet av miljö- och kvalitetsarbete och som har kunskap inom ISO 9001/14001. Du har tidigare arbetat med uppföljningar av verksamhet, utfört analyser av resultat och arbetat med förbättringsåtgärder. Personliga egenskaper som lämpar sig för tjänsten är noggrannhet, flexibilitet samt att du är lyhörd. Det är viktigt att du har lätt för att se möjligheter och att du tar dig an arbetsuppgifterna på ett lösningsfokuserat tillvägagångsätt. Du har även datorvana och kan uttrycka dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska.

Känner du dig redo för en ny utmaning? Brinner du för kvalitet och miljö? Sök då tjänsten redan idag! Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Administration, Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 25 nov (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se