Marknadsassistent sökes för extrajobb i Jönköping!

Marknadsassistent sökes för extrajobb i Jönköping!

Är du intresserad av och kunnig i hur man arbetar med sociala medier som marknadsföring och söker efter en merit till ditt CV? Då kan vi ha uppdraget för dig!

Information om uppdraget:

Vi söker nu för kunds räkning studerande marknadsassistenter för uppdrag i Jönköping. Vårt kundföretag arbetar med marknadsföring av Jönköpings län/Småland och arbetar även med affärsutveckling. De hjälper företag att bli mer medvetna kring sin ekonomi/miljö/utveckling etc.

I din roll som marknadsassistent kommer du att samarbeta med olika företag inom hotell, restaurang och konferens för att utveckla deras marknadsföring i sociala medier. Har du erfarenhet av besöksnäring är detta meriterande.

Arbetsuppgifterna kommer bland annat bestå av att arbeta med sociala medier på Facebook och Instagram. Man kommer att få arbeta självständigt och utifrån en bildbank komma med förslag på passande bild samt text. Arbetet kommer vara cirka 5-10 timmar i månaden och man kommer även kunna arbeta hemifrån.

Detta söker vi:

Vi söker nu dig som är studerande på minst 50 % eller har annan huvudsaklig sysselsättning. Det är önskvärt om du går en utbildning som är riktad mot media/kommunikation/marknad. Har du tidigare arbetslivserfarenhet inom marknad är detta meriterande.

För att trivas i denna roll är det viktigt att du har en god social förmåga och är lyhörd mot kund. Du har även ett stort intresse för marknadsföring och sociala medier. Du kommer lägga upp ditt arbete självständigt så andra egenskaper som efterfrågas är att du är ansvarsfull, har förmåga att ta initiativ samt att du är känner dig bekväm med svenska i tal och skrift.

Uppdraget är tilltänkt att börja omgående och löper tillsvidare. Du kommer att bli anställd av StudentConsulting men kommer utföra arbetet hos vårt kundföretag.

Låter detta intressant? Sök tjänsten redan idag då urval och intervjuer sker löpande. Välkommen med din ansökan!

Sökord: marknadsassistent, sociala medier, student, marknadsföring, Jönköping

Sökord: marknadsassistent, sociala medier, student, marknadsföring, Jönköping
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Marknadsföring, Marknadskoordinator
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 23 maj 2022 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com