Marknadsassistent sökes för extrajobb i Jönköping!

Marknadsassistent sökes för extrajobb i Jönköping!

Är du intresserad och kunnig i hur man arbetar med sociala medier som marknadsföring och söker efter en merit till ditt CV? Då kan vi ha uppdraget för dig!

Information om uppdraget:

Vi söker nu för kunds räkning studerande marknadsassistenter för uppdrag i Jönköping. Vårt kundföretag arbetar med marknadsföring för Jönköpings län/Småland och arbetar även med affärsutveckling. De hjälper företag att blir mer medvetna kring sin ekonomi/miljö/utveckling etc. främst är det mindre företag som vårt kundföretag riktar sig mot.

I din roll som marknadsassistent kommer du att samarbeta med olika företag/kunder för att utveckla deras marknadsföring på sociala medier. Det kan vara företag som Hotell/restaurang eller liknande som behöver hjälp med att synas internationellt. Slutkund skall främst vara marknader i Tyskland, Holland, Danmark, Norge samt Storbritannien.

Arbetsuppgifterna kommer bland annat bestå av av att arbeta med sociala medier på Facebook och Instagram. Man kommer att få arbeta självständigt och utifrån en bildbank komma med förslag på passande bild samt text. Arbetet kommer vara cirka 5-6 timmar i månaden och man kommer även kunna arbeta hemifrån.

Detta söker vi:

Vi söker nu dig som är studerande på minst 50 % eller har annan huvudsaklig sysselsättning. Det är önskvärt om du går en utbildning som är riktad mot media/kommunikation/marknad. Har du tidigare arbetslivserfarenhet inom marknad är detta meriterande.

För att trivas i denna roll är det viktigt att du har en god social förmåga och är lyhörd mot kund. Du har även ett stort intresse för marknadsföring och sociala medier. Du kommer lägga upp ditt arbete självständigt så andra egenskaper som efterfrågas är att du är ansvarsfull, har förmåga att ta initiativ samt att du är känner dig bekväm med svenska och engelska i tal och skrift. B-körkort är ett krav för tjänsten.

Uppdraget är tilltänkt att börja efter årsskiftet och kommer att pågå under våren. Du kommer att bli anställd av Studentconsulting men kommer utföra arbetet hos vårt kundföretag.

Låter detta intressant? Sök tjänsten redan idag då urval och intervjuer sker löpande. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Kommunikation, Marknad

Sökord: Kommunikation, Marknad
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Marknadsföring, Marknadskoordinator
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 19 dec 2019 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com