Logistikansvarig sökes till Sävsjö!

Logistikansvarig sökes till Sävsjö!

Har du studerat logistik på högskolenivå? Är du en prestigelös person som vill arbeta inom produktion? Då har vi den perfekta tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Vi söker nu för vår kunds räkning som är beläget i Sävsjö en nyexaminerad logistikingenjör som kommer att arbeta som logistikansvarig. Tjänsten innebär att du kommer arbeta tätt tillsammans med VD och fungera som ett bollplank för organisationen. Arbetsuppgifterna kommer bland annat bestå av:
  • Begära in offerter på material
  • Inköp av material
  • Leveransbevakning
  • Produktionsplanering
  • Sköta mottagandet av ordrar.
I rollen som logistikansvarig kommer man även att arbeta med kvalitet och miljö samt kunna vara behjälplig mot andra avdelningar. Man kommer bland annat arbeta med produktionen, monteringen samt leveranser av ingående/utgående gods.
Vårt kundföretag tillverkar samt levererar produkter i skärande bearbetning i små och mellanstora serier. Tillverkningen sker i moderna maskiner och kundföretaget tillverkar såväl i metall som i plast

Detta söker vi:

Vi söker nu dig som har en ingenjörsexamen, gärna inom logistik eller likvärdig utbildning. Som person ska du vara öppen för nya utmaningar och är prestigelös i ditt arbetssätt. Tjänsten kommer vara väldigt bred där du kommer att få arbeta både inom kontor och produktion. Vidare är du en lagspelare som kan stötta och vara behjälplig inom olika avdelningar. Du som söker ska se denna tjänst som långsiktig och kunna utvecklas inom företaget och med tiden kunna ta mer ansvar inom organisationen. Arbetstider kommer vara 8-17 med möjligheter till flextider.

Denna tjänst är en direktrekrytering vilket innebär att vi på Studentconsulting sköter rekryteringsprocessen men du kommer att bli direkt anställd hos kund. Tjänsten kommer att tillsättas så fort vi har hittat rätt kandidat så sök tjänsten redan idag!
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Logistik, Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 30 juni (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se