Leverans- och funktionskontrollant sökes till kund i Jönköping!

Leverans- och funktionskontrollant sökes till kund i Jönköping!

Är du tekniskt intresserad och söker efter ett flexibelt arbete? Då har vi rätt tjänst för dig!

Information om uppdraget:

För kunds räkning söker vi nu en leverans- och funktionskontrollant med placering i Jönköping. Vårt kundföretag är serviceledande inom byggbranschen och övriga industrier där dem levererar maskin- och säkerhetslösningar till olika kunder. Arbetsuppgifterna i denna roll kommer bland annat bestå av:
  • Enklare service av maskiner
  • Genomföra funktionskontroller och dokumentera eventuellt uppkomna skador
  • Lasta maskiner som ska levereras till kund och även köra ut leveranser till kund.
  • Agera probemlösare och hjälpa kunderna till bästa maskinval.
Arbetstiderna är förlagda dagtid måndag-fredag med placering i Jököping. Uppdraget är ett vikariat som sträcker sig från 1 april till 31 augusti med goda chanser till förlängning. Du kommer bli anställd av StudentConsulting men utföra arbetet hos vårt kundföretag.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för tjänsten ska du ha minst en gymnasial utbildning, det är meriterande om du har maskinkännedom eller erfarenhet från byggbranschen. För att trivas i denna roll är du som person utåtriktad, håller en hög servicenivå samt att du är ansvarstagande. Du är en person som arbetar proaktivt och tidseffektivt samt att du är prestigelös och kan hjälpa till där det behövs. Krav för tjänsten är B-körkort samt truckkort A+B, har du BE-behörighet är det meriterande för tjänsten. Arbetet kan stundvis vara fysiskt krävande. För att vara aktuell för tjänsten måste du behärska svenska flyande i både tal och skrift.

Har vi väckt din nyfikenhet? Sök då tjänsten redan idag! Välkommen med din ansökan!

Sökord: Maskinist, Övrig Drift, Funktionskontrollant

Sökord: Maskinist, Övrig Drift, Funktionskontrollant
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Reparatörer
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 3 feb 2020 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com