Lagermedarbetare sökes för extrajobb!

Lagermedarbetare sökes för extrajobb!

Är du en person som trivs att jobba i en fartfylld & målstyrd organisation? Har du erfarenhet av lagerjobb? Då kan vi ha tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Vi söker nu drivna lagermedarbetare till vårt kundföretag i Torsvik. I din roll som lagerarbetare kommer dina arbetsuppgifter främst bestå av plock och pack. Vidare ansvarar du för att se till att order packas utefter en instruktion och deadline.

Detta är ett extrajobb vilket innebär att du som söker måste vara student eller ha en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%. Arbetstiderna är förlagda måndag-fredag mellan 06.30- 15:00 eller 7:30- 16:00. Vi ser gärna att du som söker kan arbeta minst 2 pass i veckan. Du lägger din tillgänglighet i vårt system och blir sedan utbokad på pass som stämmer överens med din tillgänglighet. I den mån det går så ser vi gärna att du kan arbeta 8-timmars dagar.

Du kommer vara anställd av StudentConsulting men uthyrd till vår kund.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för tjänsten måste du vara student eller ha en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50 %. Som person är du stresstålig, noggrann och har ett stort driv. Du tycker om att arbeta i högt tempo, samt att du är kvalitetsmedveten och målmedveten. Har du erfarenhet från lager och logistikbranschen är detta meriterande.

Det är inget krav på truckkort för tjänsten men har du truckkort A1-A4 ses detta som mycket meriterande för tjänsten.

Tjänsterna kommer att tillsättas så fort vi har hittat rätt personer för tjänsten, så sök tjänsten redan idag!

Sökord: lager, Jönköping, student, extrajobb, lagermedarbetare

Sökord: lager, Jönköping, student, extrajobb, lagermedarbetare
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 18 maj 2022 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com