Lagermedarbetare med truckkort sökes för extra samt sommarjobb!

Lagermedarbetare med truckkort sökes för extra samt sommarjobb!

Är du en person med hög arbetsmoral som är noggrann och trivs i att arbeta i ett högt tempo? Har du truckkort och erfarenhet av lager? Då har vi ett roligt extrajobb för dig.

Information om uppdraget:

För kunds räkning i Jönköping söker vi nu en lagermedarbetare som kan hoppa in extra vid behov samt arbeta i sommar. I din roll som lagermedarbetare kommer du att arbeta med plock och pack samt boka utleveranser. Du kommer även ha ansvar över emballage och lastning. Då trucklörning även kan förekomma på arbetsplatsen så är ett krav för tjänsten att du har truckkort A+B.

För att vara aktuell för tjänsten måste du vara student eller ha annan hudvudsaklig sysstelsättning på minst 50 %. Uppdraget kommer starta i maj där du kommer börja arbeta extra vid behov och sedan ska du kunna arbeta heltid i sommar. Arbetstiderna i sommar är förlagda 06:45-15:50 måndag-torsdag samt 06:45-13:50 på fredagar. Då vår kund ser detta uppdrag som långsiktigt ser vi gärna att du som söker har minst ett års studier kvar och även kan arbeta extra i höst vid sidan av dina studier,

Uppdraget inenbär att du blir anställd av Studentconsulting men kommer utföra jobbet hos vårt kundföretag i Jönköping.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har minst ett års studier kvar eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50 %. Ett krav för tjänsten är att du har truckkort A+B samt att du gärna ska ha tidigare erfarenhet av lagerarbete. Som person är du flexibel och kan hoppa in med kort varsel samt att du är självgående och trivs med att ta eget ansvar. Ett annat krav för tjänsten är att du ska ha datorvana samt att du behärskar det svenska språket i både tal och skrift.

Letar du fortfarande sommarjobb och tycker att detta låter intressant? Sök då tjänsten redan idag på vår hemsida!
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Deltid, Extrajobb, Säsongsjobb
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 1 maj 2019 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com