Kundvärdar sökes för extrajobb!

Kundvärdar sökes för extrajobb!

Gillar du att arbeta med kundservice? Kan du arbeta extra under våren 2020? Då kan vi ha det perfekta extrajobbet för dig!

Information om uppdraget:

För kunds räkning söker vi nu serviceinriktade personer som vill arbeta extra som parkerings/kundvärdar. Uppdraget innebär att du kommer vara tillgänglig för dem kunder som besöker företaget för att hämta eller lämna personbilar. I arbetsuppgifterna ingår det att dirigera kunderna vart dem ska ta vägen samt att parkera kundernas fordon.

Vår kund är en etablerad bilhandlare i Jönköping som är mitt uppe i en ombyggnation och därmed behöver dem extra förstärkningar till sitt kundteam. Arbetstiderna är förlagda måndag-fredag mellan 06:30-10:00. Vi ser gärna att du som söker kan arbeta minst 2-3 pass i veckan. Under vissa veckor i vår kommer dem ha behov mellan 06:30-12:00

Uppdraget innebär att du blir anställd hos StudentConsulting men kommer att utföra arbetet hos vår kund i Jönköping. Uppdraget kommer att starta omgående och vi ser gärna att du som söker har minst ett år kvar på dina studier.

Detta söker vi:

Du som söker måste vara student på minst 50 % eller ha en annan huvudsaklig sysselsättning. Som person är du serviceinriktad, lyhörd och har en god kommunikativ förmåga. Krav på denna tjänst är att du som söker måste ha B-körkort då du kommer att förflytta fordon i tjänsten. Svenska i tal och skrift är en förutsättning för att vara aktuell i denna tjänst.

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Låter detta som ett perfekt extrajobb för just dig? Ansök på vår hemsida redan idag!

Sökord: Kundvärd

Sökord: Kundvärd
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Försäljning, Kundservice, Service & Kundtjänst
Typ av anställning Deltid, Extrajobb, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 31 jan 2020 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com