Innesäljare/mötesbokare sökes!

Innesäljare/mötesbokare sökes!

Har du tidigare arbetat med sälj? Är du resultatinriktad och letar efter nya utmaningar? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Vi söker en innesäljare/mötesbokare på heltid till vår kund i Huskvarna med start i vår. I din roll som innesäljare/mötesbokare kommer du huvudsakligen arbeta över telefon där du ringer upp potentiella kunder för att sedan boka in företagets säljare hos dessa kunder. Du kommer även att arbeta mycket administrativt för att samordna möten samt bokningar. Tjänsten innebär även att du tillsammans med en kollega är ansvarig för att sälja/boka in möten i hela Sverige. I längden kommer denna tjänst att utvecklas till att skapa goda kundrelationer samt utveckla ett kontaktnät över hela Sverige.

Vårt kundföretag är aktiva inom Google Ads erbjuder tjänster som innebär att synas och annonsera via Google. Affärsidén är således att vända sig till kunder som har ambitionen att ta mer marknadsandelar, blir mer kostnadseffektiva samt satsa på marknadsföring på internet. Vårt kundföretag är beläget i Huskvarna med fräscha och rymliga lokaler med en familjär arbetsmiljö där beslutsvägarna är korta och stora möjligheter att påverka ditt eget arbete.

På sikt innebär denna tjänsten att du har goda möjligheter till att bli kundansvarig och ha ansvar över dem kunder du dragit in.

Detta söker vi:

i ser gärna att du som söker har ett stort intresse för sälj och resultat. Som person är du social, utåtriktad och har en mycket god kommunikativ förmåga i det svenska språket. Du ska förstå sambandet mellan arbetsinsats och resultat samt att du gillar utmaningar och att arbeta mot mål. Du ska även vara en lagspelare som tycker om att stötta och hjälpa teamet för att nå gemensamma framgångar. Ett krav för tjänsten är att du har goda kunskaper inom Office-paketet då du kommer arbeta med dessa program dagligen i ditt arbete. Det är även meriterande om du har kunskap och intresse inom marknadsföring samt att du har lätt för att skapa nya relationer. Arbetstiderna är förlagda måndag-fredag 8-17.

Denna tjänst innebär att du blir anställd av oss på StudentConsulting men utför arbetet hos vår kund. Provanställning tillämpas med goda möjligheter till en fast anställning hos kund. Intervjuer och urval sker löpande så sök tjänsten redan idag!

Sökord: säljare, mötesbokare, innesäljare

Sökord: säljare, mötesbokare, innesäljare
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Försäljning, Telefonförsäljare, Innesäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 29 feb 2020 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com