Innesäljare inom VVS sökes till Ahlsell i Jönköping!

Innesäljare inom VVS sökes till Ahlsell i Jönköping!

Har du erfarenhet eller utbildning inom VVS? Har du tidigare arbetat inom service och rådgivning? Då kan vi ha den rätta tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Vi söker nu till Ahlsell i Jönköping en innesäljare som har kunskap eller erfarenhet inom VVS. I rollen som innesäljare kommer du att samarbeta med kollegor från Ahlsells olika verksamheter för att ge företagets kunder bästa, tänkbara service samt lösningar.

Du kommer även arbeta med:
  • Rådgivning
  • Beställningar
  • Upphandlingar
  • Avtal
  • Offerter och orderhantering
  • Kontakt med leverantörer.
  • Hjälpa till i butiken vid behov
Du kommer att ingå i ett säljteam inom VVS där du erbjuds en spännande och omväxlande vardag

Denna tjänst är på heltid med placering på filialen i Jönköping och är en direktrekrytering vilket innebär att du kommer att bli anställd direkt av kundföretaget Ahlsell.

Detta söker vi:

Som innesäljare behöver du vara strukturerad, serviceinriktad och lösningsorienterad. Det är en självklarhet för dig att sätta kunden i centrum och lika självklart är det att du värdesätter samarbete mellan kollegor. Du hittar snabbt en lösning på kundens dilemma och är noggrann med återkoppling till kund.

Vi ser gärna att du har arbetat med service sedan tidigare samt att du beskriver dig själv som administrativ och strukturerad.

Din bakgrund kan variera men vi ser gärna att du har ett tekniskt intresse och har grundläggande kunskaper inom VVS. Vidare ser vi gärna att du har en positiv attityd, är öppen för förändringar och har ett prestigelöst sätt.

Då du kommer att kommunicera med kunder och leverantörer så är svenska i tal och skrift ett krav för tjänsten. Arbetstiderna är förlagda måndag-fredag kontorstider och start är omgående eller enligt överenskommelse.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum så sök tjänsten redan idag!

Sökord: Service, VVS, innesäljare

Sökord: Service, VVS, innesäljare
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Försäljning, Telefonförsäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com