IT–supporttekniker sökes till Fagerhults Belysning!

IT–supporttekniker sökes till Fagerhults Belysning!

Har du ett brinnande intresse för teknik? Har du tidigare arbetat med IT-frågor i en supporterande funktion? Då har vi jobbet för dig!

Information om uppdraget:

Till Fagerhults belysning söker vi nu en IT-supporttekniker till deras IT-organisation. I rollen som IT-supporttekniker kommer du tillsammans i ett team ansvara för att leverera IT-tjänster till ca 1000 användare.

Du kommer att bemanna organisationens servicedeskfunktion, vars ansvar är att ge support till användarna och supportera inkomna beställningar. Vidare så kommer du att utföra installationer av PC:s och tillhörande kringutrustning samt delta i förvaltningen av IT-lösningar. Du kommer arbeta nära verksamheten och vid behov delta som teknisk resurs i IT-relaterade verksamhetsprojekt.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bland annat att bestå av:
  • Bemanna organisationen servicedeskfunktion, firstline.
  • Registrera inkomna felanmälningar och beställningar i ett ärendehanteringssystem.
  • Utföra felsökning och åtgärder av inkomna felanmälningar och beställningar.
  • Kommunicera med användare och leverantörer kring felanmälningar och beställningar.
  • Installation av PC:s och klientnära kringutrustning.
  • Hantering av in- och utleveranser av PC-utrustning.
  • Delta i förvaltningen av IT-lösningar.
  • Vid behov delta i projektarbete.
Arbetsuppgifterna kommer att utföras både på distans och på plats hos användarna.

Tjänsten är ett konsultuppdrag under 6 månader på heltid med start enligt överenskommelse. Det finns även mycket goda möjligheter till övertagande av kund efter utfört uppdrag. Du kommer bli anställd av StudentConsulting men utföra arbetet hos Fagerhults Belysning!

Detta söker vi:

För att vara aktuell för tjänsten förväntas du ha en relevant gymnasieutbildning inom IT alternativt motsvarande kompetens genom några års arbetslivserfarenhet inom branschen. Det är meriterande om du har en eftergymnasial utbildning inom IT. Vidare har du goda kunskaper inom Windows 10, Office 365 och Active Directory.

För att trivas i rollen har du tidigare erfarenhet av att jobba med support alternativt installation av PC:s och kringutrustning.

Som person är du ansvarstagande och ordningsam, du tar ett stort eget ansvar och är van att driva frågor både inom support och förvaltning. Du har även ett stort tekniskt intresse och vill arbeta med verksamheten i fokus. Du har en god kommunikativ förmåga och kan på ett enkelt sätt samarbeta med kollegor och leverantörer.

I din roll så förväntas du behärska svenska samt engelska i både tal och skrift och innehar B-körkort. Tjänsten erbjuder en flexibel arbetsplats med möjlighet att arbeta hemifrån någon dag i veckan.

Urval och intervjuer sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan!

Sökord: heltid, Habo, IT-support, servicedesk, Jönköping

Sökord: heltid, Habo, IT-support, servicedesk, Jönköping
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 22 aug 2022 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com